Ja ho totiž potrebujem len na net a na filmy. A je tu aj otázka ceny. Vyplatí sa investovať do notebooku alebo mi stačí netbook. A neviete nejake stranky alebo obchody s dobrymi cenami?
ak chces naozaj iba net a filmy tak sa ti oplati viac investovat do tabletu, a dostanes minimalne 2x taku vydrz ako ma notebook v danej cenovej relacii, a ak naozaj nevies co od toho v buducnosti budes chciet tak chod do notebooku, avsak taky jednoduchy asus eee nieco kupis za cca 200 e a to uz je na zvazenie
Ale kokoti treba si vybrat netbook naco kupujete atom N455 jednojadro ked v podstate o 30€ viac a mám tam N570 dvojadro a 2giga rám dd3 ? a 350disc 7500rpm ???
HP mini ma stál 340€ pred pol rokom a seká mi nanom iba cod2 ZPústam nanom full HD filmy na 22" monitor .. A už aj cez premietacku som skusal a isiel ko pán boh. Baterka 8hodín pri zníženom osvetlení displaya je realna. 6hodin ked je vsetko na full ..
suhlas ale hp by som ani za boha nekupil, par ich modelov som uz mal a po case na tom furt nieco odislo, mozno elitebooky maju inu uroven ale do probookov vsetko po roku slo do vecnych lovist
btw urcite mas 7200 rpm disk? predsa len 7200 sa montuje do vyssich tried, ja to mam na mojom delli ale to je latitude seria, osobne som nic co ma hdd s takymi otackami a vydrzou 8 hodin nevidel iba thinkpady a latitudy
sorry nasiel som ten model, ale tam je ten hdd preto lebo tym kompenzuju rychlost ultra mobile slow atomu , kazdopadne s 5400vkou by to vydrzalo o par hodin viac
Mal som aj aj a jednoznacne netbook. Najprv sa mi to zdalo že to bude malé a čo ja viem čo a nakoniec som spkojný. Ideál je netbook a normálne PC. Predsalen výkon PC je ovela vyšší ako výkon notebooku. Ked som mal notebook nikam som ho nenosil lebo sa mi to zdlo tažké, teraz netbook beriem so sebou všade. Ja som si kúpil lenovo e120 a lepšiu volbu som ani spravit nemohol. Stál síce 550eur ale tá rýchlosť....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
HP mini ma stál 340€ pred pol rokom a seká mi nanom iba cod2 ZPústam nanom full HD filmy na 22" monitor .. A už aj cez premietacku som skusal a isiel ko pán boh. Baterka 8hodín pri zníženom osvetlení displaya je realna. 6hodin ked je vsetko na full ..
Ale radšej sa najprv poriadne rozhliadni.
Čo som videl v poslednej dobe, netbooky začínajú niekde na 200E, notebooky, ako vidím, sú aj pod 300 ...
Z lacných notebookov heureka.sk toto eviduje ako top(čo pravdepodobne znamená, že sa najviac predáva?), môžeš sa na to skúsiť pozrieť:
» notebooky.heureka.sk/lenovo-g575-59-...
A stránky, kde hľadať:
» notebooky.heureka.sk/...
» www.najnakup.sk/notebooky...