Idem na výšku a myslím si, že net budem dosť potrebovať, už len pre to, že budem mimo domu a aby som si mohla pisat s najblizsimi. O to vsak nejde. Chcem sa spýtať, či máte niekto skúsenosť s internetovou kartou do notebooku, aby som mohla mať net všade p
zalezi od toho kde chces ist do pripojenia na net , na aky ucel net chces mat , a najpodstatnejsie kde sa budes (mesto ,lokalita) na net najviac pripajat
niektore intraky maju moznost , kde poskytuju izby s internetom za maly poplatok navyse...net poskytuju neobmedzeny avsak jeho pouzitie je mozne len v danej miestnosti..
skoly taktiez niekore maju pokrytie zase WIFI signalom s netom zadara neobmedzenym
a napokon su tu nety ktore mozes vyuzit kde kolvek prakticky...ale su to tie drahsie varianty
známy má neobmedzený internet (od mobilného operátora) za 1200,-Sk/mesiac, ale tá cena nejako súvisí aj s výškou mobilného paušálu a on ho má dosť vysoký
pockaj si aku budes mat izbu...mozno bude mat niekto nad tebou nezablokovane wifi... alebo si vypitas heslo a podelis sa za nejaky mensi poplatok. A v mestach su uz wifi zony na vela miestach.
@5 tak neviem tá pomalá rýchlosť mne sa to zdá dosť dobré hlavne v BA dajú sa pozerať videa a to mi celkom stačí ale je pravda že nie všade je pripojenie perfetné aj ked aj edge na čítanie stačí (ale videa moc dobre nejdu )
...a v starom meste(BA) je wifi zdarma ale v zime trochu mrzne aj ked nie pripojenie
Net je na VS dost potrebna vec a je na tebe,ci ho budes potrebovat stale. Alebo len na inraku,resp. byte. Ak budes mat wi-fi zadara,resp. za urcity vacsinou mierny poplatok tak sa ti neoplati ten mobilny net.
Je na tebe ,kolko si ochotna za net platit? Ako casto ho chces pouzivas? a ake data chces stahovat.
Signal je niekedy slabsi,ale to zavisi od pokrytia. Ceny mobilnych internetov nie su idealne ale ked si spocitas,kolko prepijes v internetovych kaviarnach (pokial nie je na intraku net)tak sa to oplati a mozes sa pripojit kedykolvek a ,,kdekolvek"
@8 mne edge píše rýchlosť pripojenia 236,8Kb/s ale HDSPA a UMDS (hádam som sa nepomýlil ) mi píše 7,2 Mb/s ale garantovanú mám len tých(v zmluve) 1,5Mb/s takže tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
niektore intraky maju moznost , kde poskytuju izby s internetom za maly poplatok navyse...net poskytuju neobmedzeny avsak jeho pouzitie je mozne len v danej miestnosti..
skoly taktiez niekore maju pokrytie zase WIFI signalom s netom zadara neobmedzenym
a napokon su tu nety ktore mozes vyuzit kde kolvek prakticky...ale su to tie drahsie varianty
a este aj ine moznosti sa mozu najst
vyhody: mobilita
nevyhody: vacsinou pomale pripojenie, vysoke mesacne poplatky, vsade nie je kvalitny signal
ci brat alebo nie? ked mas moznost na intraku mat pripojku alebo aspon v skole si myslim ze to je zbytocne
a ceny sa pohybuju od 300sk do 2 litrov, zalezi aku rychlost chces, ake obmedzenie(ci casove, alebo datove alebo bez obmedzenia)
...a v starom meste(BA) je wifi zdarma ale v zime trochu mrzne aj ked nie pripojenie
edge ani neviem aku ma rychlost ale urcite to bude nieco najviac okolo 1,5Mbit
pozeranie videi?ked si pockas nacitaju sa ti na vsetkom ide o download a upload a ten je pri prenosnom pripojeni dosti maly
Je na tebe ,kolko si ochotna za net platit? Ako casto ho chces pouzivas? a ake data chces stahovat.
Signal je niekedy slabsi,ale to zavisi od pokrytia. Ceny mobilnych internetov nie su idealne ale ked si spocitas,kolko prepijes v internetovych kaviarnach (pokial nie je na intraku net)tak sa to oplati a mozes sa pripojit kedykolvek a ,,kdekolvek"