bože,už aj ty ma sleduješ?! Kurnik,chlapi čo sa vám robí
slečna,netuším O.o je biely a je to HP viac ti takto na rýchlo povedať neviem,som blondína : smiley: teda,ešte ti o ňom viem povedať že sem dávam odtlačok prstu a že mi odpadlo ctrl teda,odtrhla som ho ...
@colt1911 na to, ze pouzivam vylucne apple zariadenia musim povedat, ze 8 im vysla. Neviem ale mne sa zatial zo vsetkych doteraz vydanych win pozdava najviac.
@patuskoo hej,asi som už moc pošťukaná čistá paranoja Drogy sú hrozné
Ale aj tak ma sleduješ ! a myslíš si že ja si myslím že ideš po mne !!! a to ma serie síce si sympatický a tieto sračky,ale nie si môj typ teda si ale ja chlapa mám teda nemám ale tvárim sa tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
bože,už aj ty ma sleduješ?! Kurnik,chlapi čo sa vám robí
slečna,netuším O.o je biely a je to HP viac ti takto na rýchlo povedať neviem,som blondína : smiley: teda,ešte ti o ňom viem povedať že sem dávam odtlačok prstu a že mi odpadlo ctrl teda,odtrhla som ho ...
Neviem načo ti je taký výkonný notas ale ak chceš na tom drviť hry tak ten 5400 ot. disk ti bude žrať nervy ...
Veď ,nie ja som blondína A dobre sa na ňom pozerajú filmy
Ale aj tak ma sleduješ ! a myslíš si že ja si myslím že ideš po mne !!! a to ma serie síce si sympatický a tieto sračky,ale nie si môj typ teda si ale ja chlapa mám teda nemám ale tvárim sa tak
Paťo,opusti sa Tiež máš nejakú psychickú vadu
Ja si to začínam myslieť tiež však ty si nahováraš sračky