uz som takmer na pevno rozhodnuty otazka je len ci nenajdem nahodou v tejto cenovej kategorii (do 450 €) nieco lepsie ... podmienka je aby mal operacny system
presne tento notebook mam a neni problem, vsetko co tu pises ti tam pojde bez problemov, ale pravdepodobne budes mat rovnaky problem ako ja... pravdepodobne nerozbebas tu grafiku AMD Radeon HD8570M, pojde ti to stale na integrovanej... ja od kupy ntb az do teraz som nerozbehal tu AMD...
presne ten isty typ, ten isty hw, problem s ovladacmi spravca zariadeni gk detekuje a to je vsetko, skusal aom vsetky nastavenia v amd catalystoch ale nepodarilo sa mi to rozbehat, ak ti tam pojde ta AMD Radeonka napisal by si mi sem potom verziu ovladačov?
vyber si radsej notebook kde je grafika nvidia, ako pise lordkraken, s atinami je problem a budes sa dve hodiny jebat preco ti ju nezapina pri niektorych hrach.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov