lenovo ma sklamalo v poslednej dobe.. ultrabook za 800 euro s pojebanym win 8 a za nejake 4 mesiace sa pokazil O_____o a to som sa o neho pekne starala
2 - a co sa tam pokazilo prezrad? Pretoze procesor nevyraba lenovo, ramky nevyraba lenovo, harddisk nevyraba lenovo, windows nevyraba lenovo, graficku kartu nevyraba lenovo, tak mi teraz prezrad co sa tam pokazilo co vyrobilo priamo lenovo ?
Fičím si už 2 roky na Y580 ideapad i7čke. Dostáva full záťaž (hry, rendering, apod) a samozrejme nonstop podložený, ale bez chladenia a ide stále tak ako má
Má normálny, (neorezaný) výkonný procesor, kdežto Lenovo má zbrzdený ULV procesor .... Nechápem túto módu ULV procesorov ... Ten procesor v tom Lenove je s výkonom na úrovni starých Core i3 prvej generácie (Nehalem)
No to je dosť napiču napísať značku notebooku a že ktorý je lepsí. To ja môžem napísať že Audi alebo BMW? Lenže aké Audi a aké BMW je rozdiel medzi Audi A8 a nejakej starej rachotiny ...........
Ale tak celkovo by som povedal že Lenovo je lepsí, ale 90% výberu závisí od typu, nie od značky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
2 - a co sa tam pokazilo prezrad? Pretoze procesor nevyraba lenovo, ramky nevyraba lenovo, harddisk nevyraba lenovo, windows nevyraba lenovo, graficku kartu nevyraba lenovo, tak mi teraz prezrad co sa tam pokazilo co vyrobilo priamo lenovo ?
Fičím si už 2 roky na Y580 ideapad i7čke. Dostáva full záťaž (hry, rendering, apod) a samozrejme nonstop podložený, ale bez chladenia a ide stále tak ako má
cast klavesnice prestala fungovat zo dna na den, neobliata, neposkodena, proste prestala
» www.smart.sk/ibm-lenovo-leno...
Má normálny, (neorezaný) výkonný procesor, kdežto Lenovo má zbrzdený ULV procesor .... Nechápem túto módu ULV procesorov ... Ten procesor v tom Lenove je s výkonom na úrovni starých Core i3 prvej generácie (Nehalem)
Okrem toho má tá Toshiba aj výkonnejšiu grafiku.
Ale tak celkovo by som povedal že Lenovo je lepsí, ale 90% výberu závisí od typu, nie od značky.
@Vytvoreniestranky
Veď to napísal v @7