Úprimne ani jeden .. ale keď už, tak ten, čo som linkol ...
Výkon nič moc (je to len ''prezlečený'' nový Intel Atom) ... grafika Integrovaná (na hry ani nemysli) .. displej s mizerným rozlíšením 1366x768 a ták ..
Neide mi i nejaký extra veľký výkon... prosto aby mi nesekal net, aby spoľahlivo a dlho bez použitia batérie fungoval a aby aspoň konštrukcia aká taká bola..
@77hanes77 neviem kto si kupuje novy notebook s tym, ze dopredu si hovori, ze "sice je pomaly, ale ved disk vymenim". A nemozes si menit co chces len tak, lebo sa na to viaze 2 rocna zaruka. To si moze rovno kupit nieco lepsie z bazaru a pomenit na nom viacej veci. A napisal som "pripadne SSD disk", tak skus citat s porozumenim.
@vladoko Kukal som si ntb na bazosi a ma napadlo že včera sa tu preberalo ntb do 300 euro a ja som mal niekedy podobný ProBook s podobnými parametrami a bol som spokojný. Nesekal, všetko išlo ako hodinky a tento ak je to pravda čo píše a je ešte v záruke tak myslím že za tú cenu je to dobrá voľba, ale to len moj názor. Ešte sa poraď, poobzeraj aj inde a až potom sa rozhoduj.
@vladoko Ja som ho mal nový pred dvoma rokmi aj to len 8 mesiacov lebo mi ho malý brat oblial vodou a od vtedy už nešiel vtedy nový stál 500 euro, ale kým nebol obliaty tak sa mi na ňom nepokazilo vôbec nič. Nemal som s ním žiadny problém. Reklamovať som ho nemohol, lebo to ako bola moja chyba tak by mi to neuznali.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Úprimne ani jeden .. ale keď už, tak ten, čo som linkol ...
Výkon nič moc (je to len ''prezlečený'' nový Intel Atom) ... grafika Integrovaná (na hry ani nemysli) .. displej s mizerným rozlíšením 1366x768 a ták ..
Ak si kupis notebook co ma menej nez 8gb ram, tak vyhodis z okna peniaze.
@carpathian
@77hanes77
» shop.lenovo.com/sk/sk/laptops/l... a čo vravíte na tento ? ako mobilnejšia verzia