Ahojte, kúpil som si pred dvoma týždňami nový notebook značky ASUS.
A stále keď ho zapnem tak slabo hučí ventilátor, a keď je okolo mňa ticho tak je počuť a dosť to vadí, a nechápem prečo ten ventilátor stále ide a nikdy sa nevypne. Od kedy zapnem až do k
@1 novy ntb a tresnem s kladivom po ňom? ... ale ja to nechápem aj ked pozriem na správcu úloh tak počítač je uplne v pohode, nič ho nezaťažuje tak neviem prečo ten ventilátor stále ide ...
kurva taketo informacie nemozes hovorit len tak, som z toho konsternovany... kto by to bol cakal, ze ventilator bude fungovat v notebookoch Asus pocas ich zapnutia
@3 kurvaaaa, som vedel že sa najde nejaky mudrc čo bude toto napísať ... ja som to tak nemyslel, ja som to myslel tak že cely cas co je zapnuty tak huci ventilator a sa vobec nikdy nevypne ...
@martin1995 ty silny myslitel a ked sa vypne ventilator, co ti asi uchladi ten procesor ktory generuje 100 stupnov teplotu v normalnom rezime bez zataze? este aj v tak tesnom priestore ako je vnutro notebooku... pre kristove rany a takito ludia potom maju pravo volit a robit zivotne rozhodnutia
@6 viem načo služí, ale nečakal som že v kuse pojde, som myslel že ide len pri vacsej zatazi @7 to je na tom divné že som už mal v ruke viacero notebookov a pri nejakej nenarocnej praci som nepocul nikdy aby ventilator v kuse hučal @8 mne sa zdá že ty si až nejako veľmi múdry ...
@9 áno, väčšinou notebooky bez externej grafickej karty a s procesorom nízkej spotreby = so slabým výkonom nepotrebovali nonstop chladenie. Ale keď sa len trošku zamyslíš, dôjdeš na to čo písal @8 a zistíš, že nie je nejako veľmi múdry, ale že ty nie si.
Ježííš ľudia, neberte ho zle. Proste týpkovi vadí, že mu hučí kúsok viac notebook, než je obvykle a pýta sa či neviete čo to môže byť.
V každom prípade, ak si myslíš, že je to až moc hlučné než by malo byť v porovnaní s inými notebookmi, tak sa choď spýtať do obchodu kde si ho kupoval, či to je normálne, opýtaj sa na názor aj iných ľudí či aj im to hučí, možno ho len moc citlivo vnímaš keďže je nový...
Good luck, verím že tu záhadu vyriešiš, ako som písal skús navštíviť ten obchod, poprípade nejaký servis, za opýtanie nič nedáš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
kurva taketo informacie nemozes hovorit len tak, som z toho konsternovany... kto by to bol cakal, ze ventilator bude fungovat v notebookoch Asus pocas ich zapnutia
@7 to je na tom divné že som už mal v ruke viacero notebookov a pri nejakej nenarocnej praci som nepocul nikdy aby ventilator v kuse hučal
@8 mne sa zdá že ty si až nejako veľmi múdry ...
V každom prípade, ak si myslíš, že je to až moc hlučné než by malo byť v porovnaní s inými notebookmi, tak sa choď spýtať do obchodu kde si ho kupoval, či to je normálne, opýtaj sa na názor aj iných ľudí či aj im to hučí, možno ho len moc citlivo vnímaš keďže je nový...
Good luck, verím že tu záhadu vyriešiš, ako som písal skús navštíviť ten obchod, poprípade nejaký servis, za opýtanie nič nedáš
Čítaj ! diskusie na tvoju tému ! EXPERTI
» www.porada.sk/t89254-ventilat...
» notebooky-forum.notebook.cz/viewtopic.php?t...
» www.birdz.sk/forum/problem-s...
@13
malo by to fungovat..