@relieforsaddist a ešte otázka, čo za hru tam spustím (nepovedz že mám pozrieť požiadavky, lebo si prečítam minimálne a stále neviem či tá napr. graf. karta v ntb je lepšia alebo horšia)
a dík
toto milujem kurva. niekto chce notas do skoly a potom zacne spekulovat ake hry mu na tom pojdu. bud si kup len notas na pracu alebo desktop na hry...hentaky notas neni urceny na hranie...
@kosmiklove teraz mam notebook za 300 a dá sa na nom strihať video, aj upravovať fotka lenže už nie je v najlepšom stave. a nehľadám notebook určený na hry nepotrebujem aby mi tam išli najnovšie hry 5 najbližších rokov... a ak mi dáš viac peňazí, tak si kúpim drahší a lepši tak láskavo nekomentuj. Ďakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
a občas aj hra nejaka, ale inak photoshop, strihanie videa...
a dík
Navyše, zaberie ti to celú tvoju polku lavice
Na AMD R5 255 sa veľmi toho nezahráš
Na rendering videa by to chcelo výkonnejší procesor .. na Photoshop pre zmenu IPS displej
Do 550-600€ ťažko...pozri bázar
(Trebárs kvalitný Dell E7440 ... ale multimediály Lenovo Y50-70 resp. Acer v15 Nitro)