Koľko by asi mala vydržať batéria v NB, ak by sa nabíjala trebárs 1 hodinu ...taká nová ... a koľko by stála taká lacnejšia ? Lebo na vianoce som dostal NB ... no je používaný už asi 3 roky ... a mal som ho v nabíjačke 70 minút, potom so ho vybral z elekt
ja mám noťas nový a keď hrám na baterke (samozrejme všetko mám vyladené na čo anjkvalitnejší obraz) tak mi vydrží cca 40 min takže vzhľadom na vek to máš v poho
to podľa toho aký je to notebook, od výroby a aká tam bola k nemu napísaná výdrž batérie, ale kedže je už 3 roky starý, aj brácho má notebook, čo kedysi vydržal asi hodinu a teraz už len 10 minút, si si mal kúpiť nový , napr. môj by mal vydržať 10 hodín, aj vydrží, no podľa toho čo na ňom robím a či ho mám celý deň vkuse zapnutý, ale to je novšia výroba, teda o dosť novšia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
baterka má životnosť tak 2 roky ...
inak to vrelo odporučam- ak to mas v zastrčke- maj to BEZ baterie - tym sa ti neprebíja zbytočne
je jasné že keby ju má na stole sa nepokazí tak rýchlo..