Ľudia, vy sa tu do toho vyznáte asi viac ako ja. Chcela by som notebook do 400 e aby sa na ňom dali hrať hry(smims) ale bol by dobrý aj na surfowanie po nete....a by som sním nemusela byť každé dva mesiace v oprave. Ďakujem za odpovede.
@semhamforas áno, kupovala som na splátky na otcove meno... na stránke:"Je na sklade, dodáme do 3 dní." Po 2 týždňoch zavolali môjmu otcovi s tým, že HP compaq 615 už nemajú (ADM 2 jadrá a ATI grafika), ale môžu mu dať compaq 610 s tým, že bude platiť o 2 splátky menej a dostane zdarma tašku... no veď medzi 610 a 615 nemôže byť veľky rozdiel... ja som v tej dobe bola na chate, kde nebol ani signál, čiže sa mi nedovolal a povedal im, že ho berie... rozdiel je ten že 610 má Intel grafiku... ale hlavne že mám tašku (ach)
okrem toho, nikde v krabici nebol žiaden doklad o kúpe či dodací list, myslela som si, že ten mal otec, no ten mal len doklad od kuriéra že nejaký notebook bol doručený toho a toho dňa... a bolo to mesiac pred skončením záručnej lehoty, myslíš, že mi ho vystavili?
@semhamforas tak datacom to má tak, že si to objednávaš z internetu a dôjdeš po to, tak vtedy to máš lacnejšie... pokiaľ prídeš do predajne bez objednávky tak je to drahšie... čiže je to ako z internetu (aspoň si môžeš v kľude premyslieť, čo tam chceš, ako keby si mal prísť do predajne a počúvať množstvo informácií čo na teba predavač hodí), len si po to dôjdeš sám (a zvyčajne je to tam už na ďalší deň, ak nemajú priamo na sklade, tak do 3 dní)
@sandy114 pozrel som na tú stránku a čo som mal vyhliadnutý notebook ktorý som videl len v prevedení s procesorom i3 tak tuná ho majú i s procesorom i5 to je super. Ak hovoríš že si s nimi spokojná tak ho kúpim asi od nich. Ďakujem
@semhamforas neviem kde bývaš, ak si z KE, tak potom nie je o čom .. ak nie, tak tam máš cestovanie, no možno sa dá poslať po kuriérovi, neviem, nikdy som to neskúšala
@lietajucemaslo Tak ja keby som mal nanovo kupovat notas,tak by to bolo urcite s Intel CPU a nVidia grafikou,4GB ram.Takuto konfiguraciu si pozri,cim vacsie parametre,o to lepsi notebook.Si myslim,ze nebudes menit notebooky ako ponozky,je to dlhodoba investicia,takze by som aspon kustik do toho zainvestoval,tych cca 600 az 800e
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
» www.qcomp.sk/shopping/produc...
» www.lacne-nakupy.sk/komunikacia-not...
» www.tpd.sk/katalog/detail/...
lepsi do 400€ nenajdes, uz som ho odporucil dvom kamaratom, obaja ho kupili a su spokojni.
» datacomp.sk/asus-a52je-ex21...
okrem toho, nikde v krabici nebol žiaden doklad o kúpe či dodací list, myslela som si, že ten mal otec, no ten mal len doklad od kuriéra že nejaký notebook bol doručený toho a toho dňa... a bolo to mesiac pred skončením záručnej lehoty, myslíš, že mi ho vystavili?
pc som si z neho vyskladal, a tiez celkom dobry je Zero mensia firma ale obcas tam maju nieco lacnejsie ako v datacome, pdacko a grafiku mam odtial