Ahojte,chcem si kúpiť notebook,možno nejaký menší, len sa neviem rozhodnúť.Máte dobré skúsenosti s niektorou značkou alebo práve naopak,zlé? dik za radu.
to je tak, ked nenapises na co sa bude notas pouzivat a cenovu hladinu...v kazdej znacke najdes nepodarok, rovnako ako nieco co vyslo, takze sa riad triedami prip. konkretnymi modelmi
väčšinou to býva tak že modely pod tých 650 € bývajú menej kvalitné ( berte 650 € pri uvedení na trh) ale vždy sa môže nájsť aj nejaká výnimka a záleží aj od značky
VY TROLOVIA ! kazdy nech si vybera podla vlastneho vkusu... nekydajte na ostatne značky kazda mala nejaky nevydareny model ktory zhodou nahod bol najrozsirenejšim....
Ved napis, co od neho ocakavas...vydz/vykon/dizajn...atd. Na co chces pouzivat? Pri mensich velkostiach sa o kvalitu prevedenia celmi starat nemusis. A z kazdej znacky sa najde lepsi, ale aj horsi kus, cize nie je celkom objektivne vyslovit, ktora znacka je ta "horsia". Ako jasne, mam aj ja predsudky, (Acer, MSI, nietore modely HP), ale to neznamena, ze su naozaj zle, len by som ti ich ja neodporucal. Vazne, napis na co ches ntb, co od neho potrebujes. Urcite sa tu najde viacero ludi, co ti bude vediet pomoct.
Ale ku teme, ja mam toshibu sattelite L650 -1pt a som spokojny, ale dievcatam ju neodporucam. Asus ma uzasne farebne ntb. tusim K53E? nejak tak je oznacena ta rada, len to je hadam jedine plus..a ovsem aj sandy bridge procesor. inac su predrazene a slabe. Toshiby maju aj 13,3" velmi peknu striebrono-bielo-ciernu verziu, taktiez Lenova. Dell - tam si platis skor za servis, ktory je na spickovej urovni. HP ma tiez neiktore rady vydarene. A nakoniec Aceer timeline X, kde je uzke prevedenie a dlha vydrz.
A apple, no co ti ja viem, ja som odporca. Podla mna je to zdierane z koze zo strany tej znacky. Mne osobne vyhody apple produktov nestoja ani tolko, zeby som za ne prilatil 150€, nie to niekolko stovak.
tak ako som napísala,stačil by aj nejaký menší, teda nie neviem aký drahý..neočakavám neviem čo od neho,potrebujem ho len na školské veci a net..nič extra,hry tiež nehrám..takže neviem...najskôr asi Lenovo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
» ishop.nay.sk/sk/catalog/prod...
zlé skúsenosti mám s Toshibou ......
Apple je super "kúúl" a drahý ako "kkt"
Asus je ešus...
kašli no to....
A apple, no co ti ja viem, ja som odporca. Podla mna je to zdierane z koze zo strany tej znacky. Mne osobne vyhody apple produktov nestoja ani tolko, zeby som za ne prilatil 150€, nie to niekolko stovak.