1. mala som problém s windovsom, a tak mi ujo ho ujo preinštaloval, lenže potom ostalo celé menu po anglicky. Ako to mám zmeniť na slovenčinu? Už sme to skúšali cez ovládaci panel - možnosti telefónu a modemu, lenže tam sa to
anglinu by som nechal, po case si zvyknes a omnoho viac navodov co sa tyka problemov a ich rieseni je v anglictine
neviem presne kde sa to meni, no skusil by som zajst do ovladacieho panelu a tam sa pozret na miestne a jazykove nastavenia, ale nie som si uplne isty ci sa tam riesi nastavenie winu
a win ak chces preinstalovat tym jednoduchsim sposobom, tak dufam ze mas instalacne dvd a len sformatujes disk, vlozis dvd a valis, menu je pomerne jednoduche
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
neviem presne kde sa to meni, no skusil by som zajst do ovladacieho panelu a tam sa pozret na miestne a jazykove nastavenia, ale nie som si uplne isty ci sa tam riesi nastavenie winu
a win ak chces preinstalovat tym jednoduchsim sposobom, tak dufam ze mas instalacne dvd a len sformatujes disk, vlozis dvd a valis, menu je pomerne jednoduche
@phipo25 šak sa neviem dostať ani na net lebo mi wifi nefunguje a píše po anglicky v a nerozumiem.. ale pokúsim sa si to stiahnúť nejako vďaka
@kosmiklove xp