tento je o dačo väčší ako ten čo si vložila ty (no neviem ako veľký notebook chceš keďže to sem nepíšeš) no aj oveľa výkonnejší a za cca rovnakú cenu. Má ho bratranec a ten si ho chváli a sestre by mal tiež behom tohoto týždňa prist (len s procesorom i5). Navyše sú tam aj kvalitnejšie reproduktory než to väčšine notebookov.
Ak máš záujem o malý notebook ktorý ti myslím bude určite stačiť. Tak skús napr. Lenovo e125 je 11 palcový stojí cca 420 eur
Ten v pohode stačí...Alebo pozri niečo od Dellu ... väčšinou je k tomu aj ,,Next Busennes day'' záruka...znamená to to, že ak sa ti pokazí notebook, zavoláš technika a vránci záruky (zadarmo) ti to príde opraviť (do dvoch dní) k tebe domov
A majú samozrejme kvalitné spracovanie (väčšinou hliníkové) a komponenty na úrovni ( z lacnejších väčšinou nejaký Intel i3 z rady Sandy Brigde, 4GB RAM DDR3 , okolo 320 až 500 GB HDD ale väčšinou len 5400 otáčkový ... .......) Na tú prácu ti to bohate stačí
inak na vysokú školu je postačujúce hocičo... ak máš na mysli len word, net, mail a pri najhoršom autocad... ale zobrala by som si čosi s lepšou grafikou (ATI, nvidia) lebo intel má grafické karty stavane akurát tak na rozbehanie windowsu... ale ešte aj filmy ti bude vykresľovať cez procesor
@sandy114 zas tie grafické nemôžu byť až tak nehorázne slabé, máme doma notebook acer, low kategória, o grafickej čo tam je som čítal, že najhoršia na trhu a rozbehám na tom kopu hier s grafikou naplno, tak nechápem ako to vlastne funguje. (proc. 2,4ghz, ram 2 giga)
@elefantt povedz mi, čo je to za graficku... lebo ja napr na inteli rozbeham hry ako NFS(po carbon), sims a wow, no to su graficky dosť low hry... napr ked som chcela mafiu II uz mi ju nespustilo, rovnako ako GTA IV
@sandy114grafick á:Mobile Intel® Graphics Media Accelerator 4500M
tiež som na tom rozbehal carbon bez trhnutia, mafiu 2 ani nespustilo,
teraz som tam hodil team fortress 2 a ide to, po nete posekáva vždy na začiatku mapy, asi potrebuje chvíľu na načítanie, potom už počas hry nie.
keby sa nudíš, môžeš mi poslať nejaký notebook s lepšou grafickou za čo najrozumnejšiu cenu? Lebo do tých grafických sa veľa ľudí nevyzná a ja som z toho trochu dosť jeleň. Ďakujem
@elefantt no vezmi si ... ja mám tiež intelacku kvoli omylu v e-shope a mám na nej asi 17 gigaflops (flops je množstvo operácií vykonaných počas sekundy x 1000 - giga) a môj priateľ má 290 gigaflops na booku a cez 400 na stolovom pc
No potrebovala by som aby bol ľahký, odolný a s dobrou výdržou baterky...pod 13,3 ale nechcem ísť, lebo na tom sa už nie veľmi dobre píše....Z programov...občas spracuvávam videa v Sony vegas..a budem ho používať skôr na písanie, pozeranie filmov a podobne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
tento je o dačo väčší ako ten čo si vložila ty (no neviem ako veľký notebook chceš keďže to sem nepíšeš) no aj oveľa výkonnejší a za cca rovnakú cenu. Má ho bratranec a ten si ho chváli a sestre by mal tiež behom tohoto týždňa prist (len s procesorom i5). Navyše sú tam aj kvalitnejšie reproduktory než to väčšine notebookov.
Ak máš záujem o malý notebook ktorý ti myslím bude určite stačiť. Tak skús napr. Lenovo e125 je 11 palcový stojí cca 420 eur
» www.mzone.sk/macbook-pro-13-...
@sandy114 zas tie grafické nemôžu byť až tak nehorázne slabé, máme doma notebook acer, low kategória, o grafickej čo tam je som čítal, že najhoršia na trhu a rozbehám na tom kopu hier s grafikou naplno, tak nechápem ako to vlastne funguje. (proc. 2,4ghz, ram 2 giga)
tiež som na tom rozbehal carbon bez trhnutia, mafiu 2 ani nespustilo,
teraz som tam hodil team fortress 2 a ide to, po nete posekáva vždy na začiatku mapy, asi potrebuje chvíľu na načítanie, potom už počas hry nie.
keby sa nudíš, môžeš mi poslať nejaký notebook s lepšou grafickou za čo najrozumnejšiu cenu? Lebo do tých grafických sa veľa ľudí nevyzná a ja som z toho trochu dosť jeleň. Ďakujem