chcela by soms a spýtat na niaky dobráý notebook do takých 600-700 eur.. vraj vaio je strašne kvalitný notebook a vraj hp je strašne nekvalitný chcela by som počut váš osobný názor.
@maymmey mam smiesny Asus, ktory pred 3 rokmi stal 599 ... a doteraz ide perfektne .... raz za cely cas bol v servisi lebo sa mi kus prehrial a sa nejako odjebal ... ale to ti moze urobit vela notebookov ... kupil som si chladiacu podlozku a od vtedy ziaden problem
.... ze su hp nekvlaitne by som nepovedal
.... ze su toshiby nekvalitne to by som povedal
.... ze pri vaio aj pri mac platis skor za znacku a reklamu ako za nejaky extra vykon TAK TO JE KURVA PRAVDA
@maymmey akurát som na ten zabudla,ako písal @7 tam platíš skôr za značku než za výkon...
@chloridsodny tak teraz mi úprimne povedz,či ten notebook u vás v škole niekto rozobral a povysával prach,občas CCleanerom vyčistil,vymazal nepotrebné prkotiny alebo niečo podobné? takto je na tom každý noťas o ktorý sa nestaráš
moj brat ma HP a ma ho už niake tie tri roky a šlaope mu ako hodinky.. preto sadost čudujem ešte k tomu on je IT-čkar tak by mal mat poriadny notebook.. ten notebook použiva na všetko a funguje.
@lucina223 myslíš,že by ma to trápilo?,som za to,že toshiba je najhorší notebook,mali sme aj iné značky,zázrakom to nerobili,a vôbec sme ich nečistili a nerozoberali =D
@tommyy jj sorry, vychadzal som len z toho ze ludia na okolí, ktorí maju hp a aspon priemerne sa o nich staraju sa nestazovali ... ale tak beriem, urcite ti v tom servise preslo cez ruky viac tych ntb's
@rothschild Nejdem sa hádať, ale o Macu pravdu skutočne nemáš 1) Vlastníš ten ntb, keď tak múdro hovoríš? 2) Možno platíš aj za značku ale cena úplne zodpovedá kvalite
@maymmey celkom si to vypichla ... hlavne cena ma zaujala .. myslel som ze vajco bude stat viac .... ale jak sa hovori ... mysliet znamena hovno vediet .... teda cena pohoda, sony je sony, parametre, take jak vsade ... ziadny extrem ani hore ani dole .... biela farba sa mi lubi ... aj dizajnovo v poho ... aspon pre mna ..... vlastne, ty ho platis ... ked sa ti lubi kup si
@cmuka12311 nevlastnim ... ale teda za o dost nizsiu cenu som kupil si myslim rovnako kvalitny stroj (rozumej nemam s nim ziaden problem) .... cize pokial mi ten MAC nevie urobit dobre, kym ho mam polozeny na vajciach je podla mna zbytocne platit o 400 € viac oproti mojmu notebooku ked sa pri mac neda hovorit o ziadnej pridanej hodnote .... teda neviem ... dat o 400 € viac aby mi v predu svietilo odkusene jablcko ??? ... naozaj neviem
@lucina223 pochop,ale na škole nemáme 1 notebook značky toshiba,máme ich tam viacej myslím,že 5 do každej triedy,takže mám dôvod túto značku porovnávať,samozrejme je dosť možné,že ho nepoužívaš za účelom prezentácie s dataprojektorom...
@rothschild Chápem tvoj názor, proste ti úplne stačí, čo v tvojom pc máš Ale tak ja mám Mac, predtým som mala napríklad Asus, v škole tiež pracujem na iných počítačoch, otec má iný, u kamarátok som tiež na rôznych pc robila. Ale môj mi vyhovuje najviac. Nevravím to preto, lebo je môj, alebo sa chcem chvastať. Jednoducho mám tam úplne všetko čo potrebujem a milión vecí na viac Celkovo, ten počítač je proste o mnoho viac ako to, čo "potrebujem". A to nemyslim tak, že to, čo je v ňom, nevyužívam. Využívam a je to super, skvele sa mi s ním pracuje Aj keď je pravda, keď som prvýkrát na Macu robila, chcela som ho vyhodiť z okna, strašne sa prác na ňom odlišuje od iných pc, aj preto má veľa haterov A áno, najlepší pc bude asi ten, ktorý ti urobí dobre Či s jablkom alebo Hp symbolom
@rothschild kamoška ho má.. celkoms a mi páči.. ja ho totiž ccem využívať na všetko .. vlastne meisto compu.. photoshop.. filmy net.. ié rpogramy.. hry.. preo sa pýtam.. vraj niektoré počítače toto nezvládnu -.-
@cmuka12311 jj suhlasim ... posudzovat nb je strasne subjektivna vec ... pre kazdeho je furt najlepsi na svete ten jeho ... ale jak dakto napisal ... aspon sa mame o com bavit
@maymmey sak to je o to lepsie ked ho ma kamoska ... kto ti uz lepsie povie o dajakom vyrobku jaky je jak niekto koho poznas ... alebo este lepsie ... posli kamosku vonku (dakde do pi daleko) aspon na jeden den a vyskusaj si na nom co zvlada .... ked budes spokojna ides na to .... aha sracky sa nepredavaju (alebo teda tvarme sa ze nie ) ... ked mas kupit dobry kus .... kupis ho aj keby to bola vypredajova toshiba za 399 .... ak mas kupit zly ... moze to byt aj mac za 1500e .... ber prachy a utekaj .... inac je to paradny pocit ked si nesies domov novy ntb co ti budem hovorit, tesim sa aj za teba
@rothschild problém je v tom že kamoška ho má mesiac ani to nie možno. a vieš tak za mesiac nezistíš všetky chyby.. ale tak zatial čo som čítala komentáre od zákznikov. všetci len dobré veci písali. a vaio za 480 eur.. to mi rpíde kurva dobrá cena
@padres už som písala v jednom komentári.. potrebujem ho miesto normálneho počítača.. proste programy.. filmy.. net.. photoshop.. proste všetko.. očakávam preto dost vela.. » www.alza.sk/sony-vaio-eh3s6... tuto je moj tip celkom.. kamoška ho má akurát ho má asi mesiac.. a za mesiac ennájdeš všetky chyby..
skor záleži od majitela ako pristupuje ku svojemu notebooku, fakt súdiť značku nie je bohvie čo.. ja mám HP síce mi odišla baterka, ale mám novú a zadarmo pche ... inak a napríklad kamoške, ktorá mala samsung odišla tiež a to ho ma kratšie ako ja.. takže kým ste nevyskúšali všetky značky sveta kašlite na to
@maymmey za ten peniaz celkom fajn ale dala si limit 700 € ja by som sa pozeral po precesoroch ako intel core i3 / i5 či už ivy alebo sandy bridge to je jedno na PS budú výkonne oba na hry bude lepšia ta i5 a filmy si pustíš aj na celerone ... Druhá vec tak grafika je podla môjho názoru slabučká pozri sem ----------->
@kosmiklove otvorila som na kamarátkinom Word,napísala 3 slová a zobrazilo ich asi po 20sekundách, toto jej robí pravidelne a to ho má od Vianoc(nie je zahltený prkotinami)...
Ďalšej zamŕza tak,že kým ho ručne nereštartuje(ctrl alt del) tak sa proste nerozbehne(tu príjmam to,že ona ho má zahltený prkotinami a naposledy bol čistený keď som jej dávala W7čku a to bolo cca pred 3/4 rokom-zamŕzal jej už aj predtým)
Beriem to tak,že to neboli práve notebooky za 800 evri,ale tiež ani nie za 200...
Ja akurát vyberám tiež notebook v cenovo podobnom rozmedzí tak ti môžem poradiť ... ja osobne si na výbere ntb dávam sakra záležať a chcem ho asi na tie isté veci ako ty (to VAIO by som si ja určite nekúpila) z toho kvanta možností čo dnes môže človek zohnať na trhu mi z toho najlepšie vyšiel tento: » www.thinkpro.sk/produkt/lenovo-...
...keby som to mala porovnať so Sony VAIO EH3S6E/W tak to Lenovo má o dosť lepší procesor (najnovší dvoj-jadrový Ivy Bridge -ktorý je šetrnejší na spotrebu energie) takisto lepšiu grafickú kartu , rýchlejšiu pamäť, viac než 2krát vačší pevný disk(320 GB v tom VAIO je podľa mňa máličko strašne rýchlo to zaplníš :/ ), má väčšiu výdrž na baterke, spevnenú konštrukciu, je ľahší, klávesnica je odolná proti poliatiu atď. ale zase tá cena je už vyššia a nie je to žiadna štýlovka... okrem toho ten sony VAIO nemá ani USB 3.0 ... nehovorím že si máš kúpiť napr. to lenovo len sa neriaď podľa značiek. Jasné že značky ako acer, asus či HP sú považované za najviac sa kaziace ale treba barť ohľad aj na to že sa ich (aspoň v SR) predá x-krát viac ako napr. dell či sony, keďže acer, asus a Hp notebooky majú oveľa vačší výber modelov nižšej a strednej triedy než iné preto je pochopiťeľné že keď si kúpim Apple za 2000e a acer za 500 tak ten acer sa asi pokazí skôr... a tí čo sa nevedia vynachváliť kvalít Applu by si mali uvedomiť že za tú kvalitu si sami zaplatili takže by bola iba hanba ak by to bol šrot
Inak ak sa ti veľmi páči ntb v bielom prevedení tak by som poradila asi niečo také: » www.alza.sk/asus-n55sf-s240... ...mne by na ňom vadila akurát asi slabšia výdrž batérie ale zase na druhú stranu display je v rozlíšení HD+ a prevný disk má rýchlosť až 7200 RPM čo je na notebook pod 700e v celku nevídané
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Toshiba,Asus,Lenovo a Dell-ja by som volila len medzi nimi teda ak chceš zostať v tej cenovej rovine...
.... ze su hp nekvlaitne by som nepovedal
.... ze su toshiby nekvalitne to by som povedal
.... ze pri vaio aj pri mac platis skor za znacku a reklamu ako za nejaky extra vykon TAK TO JE KURVA PRAVDA
... vela stastia pri vybere
@chloridsodny tak teraz mi úprimne povedz,či ten notebook u vás v škole niekto rozobral a povysával prach,občas CCleanerom vyčistil,vymazal nepotrebné prkotiny alebo niečo podobné? takto je na tom každý noťas o ktorý sa nestaráš
@tomyy
@rothschild
@chloridsodny
» www.alza.sk/sony-vaio-eh3s6... a čo toto? ..
moj brat ma HP a ma ho už niake tie tri roky a šlaope mu ako hodinky.. preto sadost čudujem ešte k tomu on je IT-čkar tak by mal mat poriadny notebook.. ten notebook použiva na všetko a funguje.
Dell, Lenovo, Toshiba
» www.notebookcheck.net/Comparison-of-L... to vajco nieje zle ale za príplatok niekoľko 10€ môžeš mať lepší stroj
Ďalšej zamŕza tak,že kým ho ručne nereštartuje(ctrl alt del) tak sa proste nerozbehne(tu príjmam to,že ona ho má zahltený prkotinami a naposledy bol čistený keď som jej dávala W7čku a to bolo cca pred 3/4 rokom-zamŕzal jej už aj predtým)
Beriem to tak,že to neboli práve notebooky za 800 evri,ale tiež ani nie za 200...
...keby som to mala porovnať so Sony VAIO EH3S6E/W tak to Lenovo má o dosť lepší procesor (najnovší dvoj-jadrový Ivy Bridge -ktorý je šetrnejší na spotrebu energie) takisto lepšiu grafickú kartu , rýchlejšiu pamäť, viac než 2krát vačší pevný disk(320 GB v tom VAIO je podľa mňa máličko strašne rýchlo to zaplníš :/ ), má väčšiu výdrž na baterke, spevnenú konštrukciu, je ľahší, klávesnica je odolná proti poliatiu atď. ale zase tá cena je už vyššia a nie je to žiadna štýlovka... okrem toho ten sony VAIO nemá ani USB 3.0 ... nehovorím že si máš kúpiť napr. to lenovo len sa neriaď podľa značiek. Jasné že značky ako acer, asus či HP sú považované za najviac sa kaziace ale treba barť ohľad aj na to že sa ich (aspoň v SR) predá x-krát viac ako napr. dell či sony, keďže acer, asus a Hp notebooky majú oveľa vačší výber modelov nižšej a strednej triedy než iné preto je pochopiťeľné že keď si kúpim Apple za 2000e a acer za 500 tak ten acer sa asi pokazí skôr... a tí čo sa nevedia vynachváliť kvalít Applu by si mali uvedomiť že za tú kvalitu si sami zaplatili takže by bola iba hanba ak by to bol šrot