ahojte...som taky ten typicky pocitacovy antitalent a nejako sa do toho nevyznam tak by som potrebovala poradit nejaky dobry a lacny notebook resp. co by som mala sledovat a pozadovat pri kupe...no asi chapete dakujem za pomoc
holke na obyčajné internetovanie, písanie prác a pozeranie videí bohate postačí dnes už akýkoľvek (možno až na slabšie Atomy)... vyberal by som skôr podľa referencií značky, no hlavne referencií na konkrétny model... inými slovami, radšej parametrami slabší Dell, ako nabúchaný Acer či Asus (ktorí do svojich bookov statočne inštalujú úplne zbytočné voloviny, ktoré robia len bordel a dosť výrazne znižujú výkon booku).
fuha no ja som prvy rok na vyske takze asi hlavne do skoly nejake veci a inak nic extra ved nie som expert a vobec nie nerocna...a lacne? co ja wem...400ecok?...
@fxx ake mas ty skusenosti s notebookmi acer ?? to by ma zaujimalo mal som predtym acer 3 roky nidky problem teraz mam acer aspire a slape lepsie ako ine notebooky
raz som videl tabulku mnozstva poruch za 2 roky u notebookov...acer bol medzi najmenej poruchovymi(myslim, ze 2.)...takze posudte, mozno to pre vas najdem, aby ste mi verili
@misor tymito statistikami by som sa moc neohanal, ide o to ze ktory vyrobca NB ti poskytne prave info o poruchovosti svojich NB? podla mna zalezi uz len na ludoch a ich skusenostiach s jednotlivymi znackami prip. seriami
@ebony asi by bolo vhodnejsie napisat vyuzitie prip. rozpocet, pretoze "lacny" je dost relativny pojem. Ale vzhladom nato ze pises ze si antitalent, tak nepredpokladam ze to budes potrebovat na render videa, grafiku alebo najnovsie hry. Najlacnejsie netbooky sa zacinaju na hranici 250€, ale tam moc vody nenamutis a ani vyber nie je nejaky velky. Je to hlavne na office, net a ich vyhodami je hlavne velkost, hmotnost a mobilita, nevyhodou zase vykon.
ale ak chces silou mocou nejaky vyber znaciek tak mozno asus, toshiba, dell, sony a lenovo neviem ako su na tom acery ale v poslednej dobe sa trosku vysvihli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
@ebony asi by bolo vhodnejsie napisat vyuzitie prip. rozpocet, pretoze "lacny" je dost relativny pojem. Ale vzhladom nato ze pises ze si antitalent, tak nepredpokladam ze to budes potrebovat na render videa, grafiku alebo najnovsie hry. Najlacnejsie netbooky sa zacinaju na hranici 250€, ale tam moc vody nenamutis a ani vyber nie je nejaky velky. Je to hlavne na office, net a ich vyhodami je hlavne velkost, hmotnost a mobilita, nevyhodou zase vykon.