Zdravim Birdz, rozhodol som sa spytat sa vas na rozporuplnu temu Videli ste uz novu Farmu? Ja som si ju pozrel zo srandy a mam na nu svoju nazor, chcem pocut ten vas a skuste to nejak vtipne okorenit Dik
Je to štandardne dosť super, aj keď tie pravidlá sú totálny chaos a Evelyn a jej čítané komenty tam skrátka nesedia Ale som rád, že konečne v TV ide niečo aj na vyššej úrovni, nie len slaboduché seriály
to aj niekto také kokotiny kukáva a podporuje? sa vám čudujem lidičky, že vás baví sa kukať na ohováranie a faloš či v realite sa s tým stretávate málo? že to musite aj kukávať
@staphylococcus presne, netuším, prečo by som si to robil. Stačilo mi vidieť upútavku a stačilo mi.
Akože poslednou dobou tam furt idú susedské, rodinné a neviem aké prípady... jedine, čo som zvládal pozerať bolo asi Moja mama varí lepšie ako tvoja... tam aspoň niečo normálne vyprodukujú, ale inak je to chabé :/ Smutné.
odpad pre slovakov. to len ukazuje aky sprosty narod toto je. farma, martina z turca a nevem jake podobne existencne trosky z coho nenazrane vykoksovane produkcne firmy typu goodtv a podobne profituju a podporujete tym defacto aj j&t resp. pentu. ale slovakovi clovek nevysvetli
pozerám to z recesie bohužiaľ sa mi to nepodarí dať celé, ale ak má markíza nejaký online archív tak niekedy asi dám maratón DD Ako teraz z jojkárskym Mamam Ožeň ma D
Akože uprimne to nepozerám preto lebo tým ludom fandím alebo ich nedajboze uctievam. Ale človek ked večer sedí tak niečo pustené chce mať a pozerám to preto. Na druhej strane ma "fascinuje" ľudská faloš a niekedy sa človek poučí aj na týchto situaciach. Ale ked vidím ak kurvy tam pobrali. A vidim ich názory na život tak som z toho trocha v šoku. Pretože človek ktorý nevidel v živote prácu hovorí ako on chce mať jachty a a miliony na učte bez toho aby niečo urobil musí byť vymletý jak poleno.
no videl som to na nete a stačil mi ten, ktorý tam stále rozpráva len o tom ako raz bude bohatý akože je to pekné len mám z neho pocit, že miesto nejakého plánu niečo založiť a z toho zarobiť, že skôr čaká až sa raz zobudí a niekto mu zavolá a dá mu 100 milónov len tak
Je to riadne zincenovana maskarada len aby neklesla sledovanosť ...
Ľudia ktorí tam účinkujú sú stále na jedno kopyto ..
Ako napr. Vzdy tam musí byt ...
Cickata mega hviezda ,Postaršia ropucha ktorá jej závidí jej umelé melóny . Opilec . Pracant . Ten ktorý všade bol a všetko vie.Ovsem aj nejakí Intriganti aby to bolo viac štipľavé ..
@sugy1 Myslím to smrteľne vážne, tuto všetci frfľoši su mongoloidi čo sledujú šport, takže o čom sa tu bavíme Farma im aspoň niečo dá, ale na to sú ofc moc pokryteckí, aby to pochopili.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Akože poslednou dobou tam furt idú susedské, rodinné a neviem aké prípady... jedine, čo som zvládal pozerať bolo asi Moja mama varí lepšie ako tvoja... tam aspoň niečo normálne vyprodukujú, ale inak je to chabé :/ Smutné.
Ale az teraz som sa dozvedela, že tam je aj Robo Mikla, tak možno sa raz na to pozriem, nech aspoň telepaticky podporím kolegu v porote
Ľudia ktorí tam účinkujú sú stále na jedno kopyto ..
Ako napr. Vzdy tam musí byt ...
Cickata mega hviezda ,Postaršia ropucha ktorá jej závidí jej umelé melóny . Opilec . Pracant . Ten ktorý všade bol a všetko vie.Ovsem aj nejakí Intriganti aby to bolo viac štipľavé ..
Videla som to max 1-2. Viac neplánujem