Nakoľko v mojej bývalej práci to vyzerá zle resp. sa ruší sa projekt a šéf nevie čo s nami, našiel som si teda dve nové zamestnania. a v obidvoch už mám dohodnutý aj termín nástupu, v bývalej práci som samozrejme nić nepovedal nechávam si zadné dvierka. Dneska som bol v jednej z tých firiem aby sme dohodli detaily že kedy mám nastúpiť atď atď a hneď ma môj budúci šéf spičoval že som posunul termín nástupu o týždeň (mám veľa práce a vlastné zákazky pomimo takže som im oznámil že to musím odložiť o týždeň) a potom mi ešte vysvetloval že nemám fajčiť (čo ho do toho?), dokonca chce zavolať terajśiemu šéfovi a zistiť si moje referencie, čo je už myslím za hranicou slušného jednania. Tak som na pochybách či v takej firme chcem vôbec pracovať, aj keď platovo to vyzerá zaujímavo. V druhej mi ponúkajú ešte o 30% vyšší plat majiteľa vôbec netrápi či som fajčiar, vyzerá byť pohode týpek, ale zase používajú jednu technológiu ktorú neovládam, on mi síce povedal že sa to naučím, ale ajtak neviem či budem všetko spĺňať po odbornej stránke.
V ktorej firme by ste sa zamestnali vy? Mám si vybrať z týchto dvoch alebo mám hľadať ďalej, prípadne mám robiť vlastné zákazky a neriešit fulltime job? Práce mám dosť aj ako freelancer.
Ja osobne by som išiel do tej druhej.
Keď sa takto ten šéf v prvej firme správal k tebe, tak ako by sa správal, keby si bol jeho zamestnanec?! A ak by ťa v tej druhej zaučili, tak jednoznačne by som to zobral, nakoľko je aj ten vyšší plat.
Každopádne, je to na tebe.
@xxar3s a kam ides? tempest? ja by som dal tu druhu moznost. pokial uz teraz si spozoroval ze sef je kokot tak to bude este horsie pocas toho ked tam budes. napis do spravy robim it recruit tak ti viem dat nejake tipy
mas uz pracu, tak ju vyskusaj. Druha vyzer lepsie, ak nevies, tak sa to naucis, sef mozno bude ma rad tvoj pristup k praci. V prvom pripade si chce preklepnut. Chce ta mat pod palcom a nepaci sa mu, ze si vyberas.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
V ktorej firme by ste sa zamestnali vy? Mám si vybrať z týchto dvoch alebo mám hľadať ďalej, prípadne mám robiť vlastné zákazky a neriešit fulltime job? Práce mám dosť aj ako freelancer.
Keď sa takto ten šéf v prvej firme správal k tebe, tak ako by sa správal, keby si bol jeho zamestnanec?! A ak by ťa v tej druhej zaučili, tak jednoznačne by som to zobral, nakoľko je aj ten vyšší plat.
Každopádne, je to na tebe.