cawte,dnes som si kupil nový wifi router a vsetko som normalne zapojil ale nezobrazuje mi ho v ponuke bezdratových sieti, malo by ho ukazovat ale neukazuje, nevie niekto co s tym?
kuratenko zlate, podla tvojho opisu to vyznieva akoby: si stary router vymenil za novy, ktory si iba zapojil do elektriky a iba vymenil internetove kable a ty cakas ze ti tam pojdu nastavenia routra ako z toho stareho? ....
co si tak precitat navod toho routru? pevne verim ze tam bude nieco take kuzelne ako 192.168.0.1
@erjedna ta zapojene by to malo byt dobre, kedze aj v navode pise ze ak sa to uspesne zapoji tak svetla zablikaju na par sekund a potom zhasnu a to aj urobili
@2421david pochopiteľne ak nemáš v nastaveniach routra zapnutú wifi / povolený prístup do nej, tak ťa cez wifi nepustí nikam, ani do nastavení routra.
na to existuje ten kábel ktorý na jednom konci vychádza z routra a na druhom sa dá zapojiť do compu
ale asi by si na to radšej mal zavolať nejakého profíka lebo takýmto spôsobom to vidím asi tak na 10 samostatných diskusií v priebehu dvoch dní, kým to poriešiš.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
co si tak precitat navod toho routru? pevne verim ze tam bude nieco take kuzelne ako 192.168.0.1
na to existuje ten kábel ktorý na jednom konci vychádza z routra a na druhom sa dá zapojiť do compu
ale asi by si na to radšej mal zavolať nejakého profíka lebo takýmto spôsobom to vidím asi tak na 10 samostatných diskusií v priebehu dvoch dní, kým to poriešiš.
(čiže nulovú, keďže si človek ani nemôže byť istý že používaš terminológiu správne )
čiže opakujem, tvoje dve možnosti:
a) zamyslieť sa a poriešiť samostatne, bez pýtania sa
b) zavolať si na to niekoho kto sa vyzná