Mate radi november?Ja ho mam dost rada hlavne ked pocujem ako padaju kvapky na parapetu okna a mozem si pustit November rain od GNS PS:Aj u vas cely den prsi?
mam k nemu taky neutralny postoj...jedine co ma vzdy napadne ze v novembri sa vykonava orba...no u nas iba tak poprcha, vonku som bol dnes asi 2 min., vacsinu dna sa ako tak snazim ucit...
mno ja mam november rada nielenze mam narodky ale zacina ta atmoska na konci mesiaca, ked saotvoria vianocne trhya ataak a jetam aj den volna()17.11.) a nemusim tu stvrtrocnu klasifikacnu
milujem zvuk dazda,aj dazd sam osebe len musim sediet doma v suchu a teple a pozorovat ako kvapky stekaju po okne.....a rada sa smejej ked je burka ako ludia utekaju v snahe sa niekde ukryt: :
to je taky prechodny mesiac pre mna..v oktobri mam meniny,..darceky atd..potom je november,vtedy sa nic extra nedeje,a potom dec.,to mam narodky a o tyzden vanoce..ale ako..nemam nic proti novembru
Juuuj,kokšo zbožnujem tento mesiac,už len kvoli piesni od gunsu November rain,a pravidelne chodim bez dazdnika=D len pretu pesnicku=D aj ked sa to zda sialene,mne to vobec neprekaza=D je to moa vec=D
...xiii no taa pesnicka,.je ozaj nadherna..a mam este aj 20.narodky..cize to je tez bomba..ale kua keby uz aj ten sneh bol...jaa mam celkom rada zimu..juuj apotom na lyze..aa bomba..chystaam sa na Velku Racu..ku kamosovi..na lyze...cizee...November luubim..no a samozrejme taa vianocna nalda,sa uz pomaly,ale iste bliizi..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a unas dneska vobec neprsalo
2. fascinuje ma priroda, hlavne hmly skoro rano, alebo hmliste vecere(tusim som dal dobry tvar pluralu...)