Tak co poviete ,ktore : take ako Samotari,a okolo toho 2000 az doteraz, nieco zaujimave, take lepsie, a pacil sa vam Czech made man? Divam to a cakala som asi od toho viac, na ten co hovorite ? A videl niekto Nic proti ničemu ?
mne sa páčil najviac z tých "nových" asi... kawasakiho růže, lidice, a naposledy som videla... ve stínu. všetko dosť silné drámy, ale na podarenú komédiu si teda dlho dlho nespomínam
@patricino Dívka na košteti, Bony a klid, Sneženky a Machři.... z tých novích vratné lahve, Czech made man, U mně dobrý, Muži v nadeji/pokušení, mohol by som pokračovať... napíš mi aspoň pár slvoenských filmov ktoré sa týmto aspoň z časti vyrovnajú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
no mame sa co ucit od cechov my natocime dobry film mozno raz za 10 rokov
hm...no čo ja viem...mne sa celkom páčili ešte ten o egonovi bondym, tuším sa to volalo Tri sezóny v pekle....
alebo ešte aj Alois Nebel bol celkom zaujímavý, i keď to sa skôr oplatí pozerať v kine
aaa momentálne čakám na Horiaci ker, je to síce Holland, ale však, študovala na FAMU a je to česká koprodukcia, takže ho pokladám za český
ešte sa mi svojho času celkom páči Restart, len potom ma to nejako prešlo.....to je taký nejaký len študentský myslím, ale je stiahnuteľný na uloz to
neviem proste, tie nové české ma nejako masakrálne neoslovujú, staršie sú podľa mňa podstatne lepšie