@tekutastolica tak napr. keď si dám nástenka, neukazuje sa mi tam mesto v ktorom bývam (to, čo som zadávala pri registrácii), ale mesto, čo som si zadala- v mojom prípade je to City of blinding lights
@klaudiqaaa@hangtime11 ono, takéto veci nejdú urobiť zachvíľku, preto to tak dlho trvá.... no, a tomáš proste si dáva nereálne ciele zrejme, keď potom "nestíha"....
proste treba počkať... a zase na jeho obhajobu to, že zase to nieje také jednoduché ako si väčšina ľudí myslí...
hneva ma, ako sa tu kazdy rozculuje, ze @tomas nestiha spustat novy Birdz... a to si myslite, ze to je ako lusknut prstom? vacsina z vas ani len netusi co vsetko obnasa praca webdizajnera.. tak sa radsej ukludnite a cakajte.. aj tak Vam nic ine neostava...
@klaudiqaaa ??? preco by ta mal nechutne oklamat? ked si pisala ten prudko inteligentny koment , bolo este 6.12 Nikde nepisal, ze kedy PRESNE to zverejni
je niečo po pol tretej ráno a furt nič... kto ho vie, možno 7.12. bude ten správny dátum a tiež sa zapíše do dejín Birdzu ako "veľké čakanie" a dúfam, že nie na Godota...
@idea netrep sa mu toľko do riti a nepoužívaj vety typu "prudko inteligentný koment" tam kde nemajú absolútne čo hľadať.... (len pre tvoje dobro, pretože potom ty vyzeráš ako "prudko inteligentná")
@ikuto@tryptaminedream keď vedel, že to bude trvať, nemal napísať dátum... sú tu aj takí jedinci, ktorí tu naschvál ostali dlhšie, aby videli, čo za zmena to bude... chudáci, možno ani do školy nevstanú..
@klaudiqaaa ale no, nesprávaj sa pribrzdeno a predtým ako niečo vypustíšz tvojej hlávky, tak sa najprv uvedom o com ekcas a ci to má nejaký realny zaklad. Odkedy som tu, som o @tomas ovi ani nespomenula slovo, aboslutne sa enzucastnujem nejakeho "pchania do riti" tak laskavo neekcaj somariny, lebo potom vsetko co povies ma pravdivostnu hodnotu - ziadnu.
Samozrejme teraz sa nad tym nezamysli co som ti povedala, max. sa uraz, alebo napis cosi co pises stále ked ti niekto napise co sa ti nepaci napriklad v style "ty mi za to nestojis, takymi ako ty sa nezapodievam, alebo si blba ja som inteligentna"...alebo cosi podobne, uz to pozname Obtieraj si hubu o niekoho ineho. Dovi dopo.
@idea ja som ti len chcela dobre, memôžem za to, že nedokážeš prijať kritiku ... a reagovanie na niekoho, alebo písanie mu, je úplne to isté..... Ale ak si aj tak budeš tvrdohlavo stáť za svojím, tak ti poviem - nepíš mi a ani na mňa nereaguj, keď sa nevieš normálne baviť.. dúfam, že si to už teraz pochopila pa
@klaudiqaaa o akej kritike ty rozpravas? ty si ma obvinila, ze sa niekomu pcham do zadku, pricom si si to asi vycucala z prsta taku blbost, tak som ta upozornila, ze si nevymyslaj kraviny tak o com tu tocis?
ok fakt sa s tebou neda normalne komunikovat, ty nepochopis ani to co tu sama pises. Fakt koncim s tebou, uz ma prosim neotravuj. pa
@idea nevieš už nič lepšie vymyslieť tak kopíruješ frázy? a ja nemám otravovať? ty si na mňa reagovala prvá, tak láskavo sa uvedom a keď sa ti nepáči, že ti odpisujem, tak na mňa nereaguj a budeš mať pokoj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
myslím, že sa to rozoberá viacej ako má.
az tak to zasahuje do vasich zivotov?
ako ok, aj ja som zvedava, tesila som sa, ale aby som o tom zakladala forum...............
áno, zanadávajme si za tomáša, aký je on neschopný a mantavý. Však birdz je aj tak kokotina však ? vôbec sem nechodievame...
Tomáš robí na tom aby sme vôbec niečo mali.
Vám by za vašu vďačnosť bolo treba na logo birdzu spraviť veľké hovno s nápisom "od mikuláša" aby ste si uvedomili, čo si zaslúžite.
no a čo že to nestihne ? pojebme sa teraz !!!! a zakladajme o tom blogy a ankety, aký je tomáš neschopný... nevadí nám že on to všetko robil.
Naozaj, keby ste nevedeli že @tomas niečo plánuje, mali by ste o problém menej a o prekvapenie viac.
Týmto chcem aj Tomášovi navrhnúť, aby prípadné zmeny do budúcna neohlasoval, len ich rovno uviedol do prevádzky, keď budú pripravené.
proste treba počkať... a zase na jeho obhajobu to, že zase to nieje také jednoduché ako si väčšina ľudí myslí...
sa neposerte...sa len doblba vypisuje, coskoro, este sa raz vyspis...a coskoro...a o par hodin...atd...
Ale v poriadku, mne to až tak nevadí.
Som zvedavý, či mi nový Birdz uberie možnosti alebo pridá.
Ale podľa mňa skôr to prvé
alebo proste má aj odhadnuté, len vždycky proste sa príde na to že existujú dajaké tie chyby ktoré treba ešte opraviť atď
a možno to proste chcel stihnúť na mikuláša, no nevydalo ...
pri takychto veciach treba _vzdy_ ratat s mensim delayom
@vast už je 6:40 a stále tu nič nie je...HOP :p
@ikuto @tryptaminedream keď vedel, že to bude trvať, nemal napísať dátum... sú tu aj takí jedinci, ktorí tu naschvál ostali dlhšie, aby videli, čo za zmena to bude... chudáci, možno ani do školy nevstanú..
@hangtime11
Samozrejme teraz sa nad tym nezamysli co som ti povedala, max. sa uraz, alebo napis cosi co pises stále ked ti niekto napise co sa ti nepaci napriklad v style "ty mi za to nestojis, takymi ako ty sa nezapodievam, alebo si blba ja som inteligentna"...alebo cosi podobne, uz to pozname Obtieraj si hubu o niekoho ineho. Dovi dopo.
a porovnaj si to ako si reagovala na mna maj sa
ok fakt sa s tebou neda normalne komunikovat, ty nepochopis ani to co tu sama pises. Fakt koncim s tebou, uz ma prosim neotravuj. pa
@d170 ja sa o to neprosím