Ahojte, hladam si tu niekoho kto by so mnou siel do takej malej vyzvy.. zmenit trochu svoj zivotny styl na lepsi.. trosku cvicenia, zdraveho jedla a pod.Zacala som velakrat ale vzdy to vzdam ,preto hladam niekhoo s kym sa budeme podporovat. viac v sprave
Mňa nie je ľahké len tak prinútiť zmeniť spôsob, akým žijem, to musí prísť zvnútra.
A nazdávam sa, že to tak má dosť veľa ľudí. Sme proste tvrdohlaví.
Každopádne keby si chcela ísť do vegánskej výzvy, rozhodne máš moju plnú podporu a hocikedy mi aj napíš » veganskavyzva.cz/veganstvi/...
@dee99 tak pokracuj nech aspon ty mas uspech @Likjul ale pomoze ... urcite aspon na ten tazky zaciatok ... potom to nevzdam ak uvidim vysledky uz len zaciatky su najhorsie
@Thrwtchr vdaka za ponuku ale veganska vyzva nie je pre mna
Nzz .)
Taký trochu "vopred porazenecký" prístup, nemyslíš?
A trochu nefér voči zvieratám, nemyslíš?
To niekedy hovoril aj prakticky každý vegán (s výnimkou tých, ktorí tak boli už vychovaní, samozrejme);
každopádne to nie je o nás alebo o nejakom našom životnom štýle, ako sa uvádza na stránke.
je to predovšetkým o zodpovednosti, ktorú máme, rešpektovať ostatné živočíchy a ich základné práva.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
A nazdávam sa, že to tak má dosť veľa ľudí. Sme proste tvrdohlaví.
Každopádne keby si chcela ísť do vegánskej výzvy, rozhodne máš moju plnú podporu a hocikedy mi aj napíš
» veganskavyzva.cz/veganstvi/...
@Likjul ale pomoze ... urcite aspon na ten tazky zaciatok ... potom to nevzdam ak uvidim vysledky uz len zaciatky su najhorsie
@Thrwtchr vdaka za ponuku ale veganska vyzva nie je pre mna
Taký trochu "vopred porazenecký" prístup, nemyslíš?
A trochu nefér voči zvieratám, nemyslíš?
To niekedy hovoril aj prakticky každý vegán (s výnimkou tých, ktorí tak boli už vychovaní, samozrejme);
každopádne to nie je o nás alebo o nejakom našom životnom štýle, ako sa uvádza na stránke.
je to predovšetkým o zodpovednosti, ktorú máme, rešpektovať ostatné živočíchy a ich základné práva.