kludne sa posmej, nikdy som nemala dotykový mobil, vždy som ho mala na volanie, fotenie, hudbu a sms, čiže prepáč že sa pýtam a hore som predsa napísala že budú stupidné
blutut sa jebe aj mne na SE xperia arc S to je aj tym ze sa nedokaze sparit zo starsimi mobilmi atď. a cez wifi ti pojde normalne aj FB aj youtube ale samozrejme PC je PC na mobile to nebude nikdy dokonale pohodlne a plne funkcne .... ta hudba urcite pojde posielat nejako a aky je medzi nimi rozdiel netusim nechce sa mi to skumat sorry
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
3. ano
4. pretoze si musi nastavit aby bol viditelny..
ale on to mal nastavené, ved to niektorým ukazovalo, ale len tým čo mali dotykové mobily..tak nevierm či to má súvis
kludne sa posmej, nikdy som nemala dotykový mobil, vždy som ho mala na volanie, fotenie, hudbu a sms, čiže prepáč že sa pýtam a hore som predsa napísala že budú stupidné
ak som pochopila správne tak Ve = 2?
Nič som nepísal
tak je medzi tým rozdiel? lebo všetky parametre su take iste ešte aj vzhlad, tak si myslímm že to je len inak písané
@torpedo08
dakujem