napríklad nokia E52 keď nie dotikovku a poradiť ti v dotikovke asi neviem :d ja by som to smeroval na iPhone 3gs aj použite vymeníš kryti a máš fajny mobil ale asi budeš brať dáky normálny zo zárukou v obchode tak záleží čo chceš ty neviem sice prečo iOS iba nechapem skôr Android
dajte vediet kde ste videli htc desire x kolo 200e v normalnom obchode (nie bazos, nie pausal)
do tejto sumy tak nizsiu radu, htc desire c .... je mensi, sikovnejsi, nevyhoda akurat ze nema blesk a trosku slabsiu baterku (ale 3 dni s bavkanim vydrzi v pohode)
@ivushka25 desire x som uviedol ako najlacnejsi telefon na trhu, ktory sa fakt oplati...jasne, bude musiet prihodit este par desiatok eur ak chce novy ale stoji to za to, je tam najsilnejsie dvojjadro na trhu, desire c je samovrazda.
nemyslim si, ak si popozeras rozne recenzie a porovnas parametre jasne ze C je slabsi, ale za tu cenu sa oplati ...
a kedze mam tu sancu porovnat obe telefony z vlastnej skusenosti, prakticky rozdiel vidim v tom, ze X ma väcsi displej, tym lepsie rozlisenie, trochu rychlejsie pracuje, ma lepsi fotak ... aj ked je v nom silnejsia baterka, vydrzi rovnako (dokonca aj menej) nez C
podla mna je C pre menej narocnych, praktickych ludi, X je taka vychytavka pre pozitkarov za dobry peniaz
@coleshepter mama má ten mobil (ale v zelenej) a je taký.. no akurát tak možno pre moju mamu. ale ak od neho očakávaš iba smskovanie, volanie, nekvalitné fotky a núdzový internet, na ktorom sa pohybuješ šípkami (najnepraktickejšia vec na zemi), okej
rozlúč sa s aplikáciami, prezeraním dokumentov, filmov a plnohodnotným(nejším) prehliadaním stránok... určite radšej nejakú srandičku androidom.
proti dotykovkám by som bola možno tak pred tromi rokmi, kedy bola väčšina s tlakovým displejom
@ivushka25 staci juice defender na desire x a mas dvakrat taku vydrz na baterku, aj vdaka tomu, ze to trochu podtaktuje procesor. Zatial co na desire c nie je co podtaktovavat, 600MHz snapdragona davat na android ics je proste vrazda nastastie icsko ma lepsiu spravu taskov tak to nemusi az tak posekavat lebo nebezi vsetko v ramke naraz
@ivushka25 a ja mozem povedat len to ze som mal normalne desire kde je silnejsi procak ako v desire c a teraz mam one x a rozdiel je tam nenormalny vidiet to pri kazdej aplikacii
a juice defender skutocne pomaha ked mas silnejsi telefon
tak dik za tu radu, skusim jej povedat nech si to stiahne, mozno toto zaberie ... a este mala otazka (no neda mi sa nespytat) nebol to wildfire? lebo to nebola stastna ,,edicia"
@ivushka25 co ci nebol wildfire? to co som mal? mam oci v hlave, ktora je na krku, viem dobre co som mal wildfire s je lepsia alternativa wildfire ale tusim nikdy nedostala aktualizaciu na novy android
jaaajh, sorry zle som precitala ty si pisal ,,som mal normalne desire kde je silnejsi procak ako v desire c ..." a v mojej hlave sa to potom zobrazilo ako ,,som mal normalne htc kde je silnejsi procak ako v desire c... " preto som sa pytala ake htc nic no ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
dajte vediet kde ste videli htc desire x kolo 200e v normalnom obchode (nie bazos, nie pausal)
do tejto sumy tak nizsiu radu, htc desire c .... je mensi, sikovnejsi, nevyhoda akurat ze nema blesk a trosku slabsiu baterku (ale 3 dni s bavkanim vydrzi v pohode)
nemyslim si, ak si popozeras rozne recenzie a porovnas parametre jasne ze C je slabsi, ale za tu cenu sa oplati ...
a kedze mam tu sancu porovnat obe telefony z vlastnej skusenosti, prakticky rozdiel vidim v tom, ze X ma väcsi displej, tym lepsie rozlisenie, trochu rychlejsie pracuje, ma lepsi fotak ... aj ked je v nom silnejsia baterka, vydrzi rovnako (dokonca aj menej) nez C
podla mna je C pre menej narocnych, praktickych ludi, X je taka vychytavka pre pozitkarov za dobry peniaz
rozlúč sa s aplikáciami, prezeraním dokumentov, filmov a plnohodnotným(nejším) prehliadaním stránok... určite radšej nejakú srandičku androidom.
proti dotykovkám by som bola možno tak pred tromi rokmi, kedy bola väčšina s tlakovým displejom
spoluziacka ma nieco na baterku, neviem jak sa to vola, no nepomaha ... ako ja ti nazor neberiem, ja len vravim zo skusenosti podla mna su obe pohoda
a juice defender skutocne pomaha ked mas silnejsi telefon
neberiem ti nazor tiez, uz som ticho
tak dik za tu radu, skusim jej povedat nech si to stiahne, mozno toto zaberie ... a este mala otazka (no neda mi sa nespytat) nebol to wildfire? lebo to nebola stastna ,,edicia"
jaaajh, sorry zle som precitala ty si pisal ,,som mal normalne desire kde je silnejsi procak ako v desire c ..." a v mojej hlave sa to potom zobrazilo ako ,,som mal normalne htc kde je silnejsi procak ako v desire c... " preto som sa pytala ake htc nic no ...