Zdravim ludia potreboval by som poradit s notebookom. Potreboval by som si kupit novy na surfovanie po nete a aby na nom isli spustit hry typu San Andreas a podobne, proste netreba mi nove veci ale take klasiky Hlavne potrebujem aby vydrzal dlho bez pr
ja len ze notebook sa ti pri pouzivani proste prehrievat bude, jedine, co som zazila, ze sa neprehrieva, je macbook a to asi ide mimo tvoju cenovu kategoriu.
no a este z vlastnej skusenosti hovorim ze lenovo yoga seriu urcite nie, keby tam bol nejaky pod 500
prehrievanie je iba vysledok nedostatocnej inteligencie pouzivatela notebooku, ked ten notebook jebu na postel, deku kde sa upchavaju vsetky mozne otvory, upchava sa ventilator vlasmi, prachom, bordelom, polka ludi nad tym jedava, prenasa to cez pol slovenska ale nikdy ani jeden kokot co sa stazuje na prehrievanie nedokaze si kupit pojebany vysavac a trochu (nie na plne obratky) povysavat vsetky otvory v notebooku alebo aspon za 3€ kupit ten zasrany vzduch v spreji a vyfukat cely notebook. Co myslite, preco sa notebooky prehrievaju? ze zrazu z nicoho nic procak po 2 rokoch hreje dvojnasobne? nie.. lebo su zasrane vsetky ventilatory co to maju chladit...
@hoperpohroma tá bude sa nahrievat, ale prehrievanie to je daco ine. Moje stare HPcko sa vie aj na 97 stupnov zahriat, to uz mozes varit na tom. A napriklad co som mal moznost si osahat nejake Lenovo novsie, tak to nebolo take strasne s tym nahrievanim. Aj swegbuk sa vie nahriat, ked pustis fullhd film na nom.
@erjedna nedristaj, HPcko malo celu radu Pavilionov, ktore boli od vyroby zle nadesignovane co sa tyka vetrania case a velke percento z nich aj vyhorelo po case.
@hoperpohroma staci zapnut cokolvek co sa deje na grafickej karte (co su dneska aj css transformacie )
@erjedna hovorit vseobecne = generalizovat = robit zo 100% uzivatelov, ktori maju problem nechopnych idiotov. Tak to nerob alebo nabuduce napis poznamku pod ciarou - netyka sa ludi, ktori po rozbaleni notebooku zistia, ze im takmer zhorel od teploty disk po 5 minutovom pouzivani. #justHewlettPackardThings
@carpathian pise ze ho pouzival dlho, cize ak to bola vyrobna vada, co mu branilo ho vratit / reklamovat / vymenit, ale ne ludia radsej budu plakat ze sa im prehrievat... lol ^^ vyrobne vady sa stavaju pri takom mnozstve produktov, staci to vymenit a kupit iny alebo reklamovat, ci na slovensku neplatia 2 roky zaruka? vidim ze mam prehrievajuci sa ntb, tak ho kurva idem vratit... to je ako kupit si auto a zistim ze ma iba 3 kolesa ale budem na nom jazdit a potom plakat ze lol ved som najebal s nim do stlpa ^^
@erjedna Ja osobne som notebook nikdy nemaval na kolenach ani na deke, nic podobne. Jedine miesto na ktorom bol je stol. Ked sa zacal prehrievat bol dost horuci tak som povysaval vsetky otvory vzdy ale asi to nestacilo lebo sa zacal sam vypinat. Tak som okrem vysavania kupil chladiacu podlozku pod neho a uz sa nevypinal. Raz sa ale vypol a uz nadobro.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
no a este z vlastnej skusenosti hovorim ze lenovo yoga seriu urcite nie, keby tam bol nejaky pod 500
tak toto nie ze by tak uplne velmi hrialo.. ale fuci hned jak ho zapnem -_______- uz od kupy.. na margo @2
@erjedna hovorit vseobecne = generalizovat = robit zo 100% uzivatelov, ktori maju problem nechopnych idiotov. Tak to nerob alebo nabuduce napis poznamku pod ciarou - netyka sa ludi, ktori po rozbaleni notebooku zistia, ze im takmer zhorel od teploty disk po 5 minutovom pouzivani. #justHewlettPackardThings
verzia s Core i3 (plnotučným 4000m) alebo lepším