Ahojte, rozbieham si YT kanál s Let's Play videami, keďže v tomto období nie je nič nové, krátim si čas natáčaním už 2 mesačnej pecky Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Videá budú vychádzať takmer každý deň. » goo.gl/O5KjNB...
@kittan nie, ti mrda? ved pozri na takeho gogota abo dokonca toho sveda (ani bohovi neviem jak sa vola)! su tak zabavni a uspesni! podla mna by sme mali vsetci byt youtuberi, lebo je to strasne super a vobec neviem, preco uz davno neboli vsetci youtuberi. ty vobec nevies ako to ma fungovat a podla mna im len zavidis, lebo si v zivote nic nedosiahol a nemas na to, aby si bol taky dobry youtuber ako su oni.
@Notme to teraz hovoríš o sebe ? Sam im závidíš lebo ty si hovno dosiahol v živote. Nič ti nehovorí: "rob čo ťa baví" ? Väčšina ľudí chce uspieť v tom čo ich baví. Je to pre teba asi ťažké pochopiť čo ? chúďa
@sash_st kedysi davno by som sa zamyslel nad sarkastickou odpovedou, ale dnes viem, ze idioti obhajujuci youtuberov aj tak sarkazmus nechapu. cize ti odpoviem jednoducho, si pica.
Ja neobhajujem youtuberov. Tí su mi ukradnutí. Skôr sa zamýšľam nad ľuďmi ako si ty, ktorých je na birzi neskutočne veľa. Ľudia čo sa snažia zdisovať každy prispevok, pritom im to ani nejde. Jednoducho len chcú získať pozornosť.
@sash_st ja dufam, ze mas vazne 17, lebo byt takto hlupa vo vyssom veku by bolo vazne mizerne ale nic to, mozno raz pochopis, preco su youtuberi zbytocnymi parazitmi pre spolocnost.
@notme pozri preco by sa nemohli ludia zivit tym ze natacaju blbosti na net ked sa tak zivit da ? akoze jasne je ich vela co si take prachy nezasluzia lebo tocia kktiny ale tak to je tak vzdy zarobia najviac ludia co sa nenarobia a robia kokotiny aj v realnej robote no su aj youtuberi co za nieco fakt stoja aspon podla mna teda si pozri petangames ... ok je to trosku notorik co toho netoci az tak moc a toci len jebnute hry vacsinou ale ten komentar k tomu to je proste talent urcite by sa uplatnil ako regularny komik ci uz v tv alebo podobne a popritom toci take minifilmy , vseliake sialene videa , repuje , daboval/parodoval videa z filmov kedysi potom robil nejake videa na kolecku a kolobezke a tak no takze napriklad on si to podla mna fakt zasluzi
@torpedo08 vies, zivit sa da aj vykradanim bank...
cela ta problematika je velmi rozsiahla a ani omylom ju tu nejdem celu rozoberat, no v principe plati, ze prachy resp. zivotny standard nadstandardne zijucich si niekto odrobit musi. najbeznejsi priklad z praxe je majitel firmy. v idealnom pripade sa firma riadi prakticky sama a majitel z nej vysava tolko penazi kolko moze. nuz, kapitalizmus, co sme chceli, to mame. budis. majitel firmy potrebuje propagovat svoj produkt. pred par rokmi by kupoval reklamny cas v televiziach. to nebolo zle, nie? vecer si si sadol k filmu, reklama sla raz za hodinu...taka televizia, to tiez nebolo len tak. zamestnavala kopu ludi, co pomahalo drzat ekonomiku v chode. ano, zaplatil som si za to navysenou cenou propagovaneho produktu, ale telku som si pozrel rad. ked tu zrazu prisli youtuberi. plebs si povedal "preco nie, je to nieco nove". ich popularita rastla, az si majitel firmy povedal, ze nebude kupovat reklamu v telke, radsej si zaplati reklamu na youtube. co to znamena pre mna, co by cloveka, ktoreho nijak nelakaju tupe kecy polointeligentnych ludskych bytosti? reklamu si zaplatim tak ci tak, no mam z toho holy kokot. a aby toho nebolo malo, kvalita televizii zakonite musela drasticky padnut - naklady su konstantne, no dopyt po ich produkte - reklame - vyrazne klesol. kde klesa dopyt tam klesa aj cena, a preto su nuteni vysielat viac reklam za menej penazi a v neposlednom rade vysielat nekvalitny obsah, lebo kvalitny si nemozu dovolit. suma sumaru, skladam sa na sialeny zivotny standard absolutne nepdoruktivnym kokotom, z ktorych nemam doslova uplne nic. to fico aspon postavil dialnice...
ano ano, ja viem, mudri birdzaci, nasli ste tam milion chyb, nieco vam nieje jasne, niekde som urobil chybu...berte prosim na vedomie, ze skutocne nemam chut sa o tom bavit a tiez to, ze som to cele velmi zjednodusil a vela veci som zanedbal. budem vam vdacny, ak si tieto cenne postrehy nechate pre seba.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
boze, za toto by mali ludi zatvarat...
cela ta problematika je velmi rozsiahla a ani omylom ju tu nejdem celu rozoberat, no v principe plati, ze prachy resp. zivotny standard nadstandardne zijucich si niekto odrobit musi. najbeznejsi priklad z praxe je majitel firmy. v idealnom pripade sa firma riadi prakticky sama a majitel z nej vysava tolko penazi kolko moze. nuz, kapitalizmus, co sme chceli, to mame. budis. majitel firmy potrebuje propagovat svoj produkt. pred par rokmi by kupoval reklamny cas v televiziach. to nebolo zle, nie? vecer si si sadol k filmu, reklama sla raz za hodinu...taka televizia, to tiez nebolo len tak. zamestnavala kopu ludi, co pomahalo drzat ekonomiku v chode. ano, zaplatil som si za to navysenou cenou propagovaneho produktu, ale telku som si pozrel rad. ked tu zrazu prisli youtuberi. plebs si povedal "preco nie, je to nieco nove". ich popularita rastla, az si majitel firmy povedal, ze nebude kupovat reklamu v telke, radsej si zaplati reklamu na youtube. co to znamena pre mna, co by cloveka, ktoreho nijak nelakaju tupe kecy polointeligentnych ludskych bytosti? reklamu si zaplatim tak ci tak, no mam z toho holy kokot. a aby toho nebolo malo, kvalita televizii zakonite musela drasticky padnut - naklady su konstantne, no dopyt po ich produkte - reklame - vyrazne klesol. kde klesa dopyt tam klesa aj cena, a preto su nuteni vysielat viac reklam za menej penazi a v neposlednom rade vysielat nekvalitny obsah, lebo kvalitny si nemozu dovolit. suma sumaru, skladam sa na sialeny zivotny standard absolutne nepdoruktivnym kokotom, z ktorych nemam doslova uplne nic. to fico aspon postavil dialnice...
ano ano, ja viem, mudri birdzaci, nasli ste tam milion chyb, nieco vam nieje jasne, niekde som urobil chybu...berte prosim na vedomie, ze skutocne nemam chut sa o tom bavit a tiez to, ze som to cele velmi zjednodusil a vela veci som zanedbal. budem vam vdacny, ak si tieto cenne postrehy nechate pre seba.