Ahojte. Poraďte mi prosím nejaké smartphony v rozumnej cenovej hladine s obstojnymi parametrami. Ano viem že každý vníma cenu a parametre inak ale ide mi o to aby som s dozvedel aké telefóny sú medzi ľuďmi populárne. Ďakujem
retaaaaaaaaard!!!
nevies povedat ani len za aku cenu a velkost displeja aky chces. A ze "aké telefóny sú medzi ľuďmi populárne" Takym blbom ako ty len iPhone.
@narazuvzdornaa ja som kupoval v januari cubot note s ...ma ten isty procesor. ale dva krat viac ramky, dva krat viac pamati, vacsi display, ovela silnejsiu baterku, novsi android. akurat ma len 8Mpix zadny fotak...a za 63e postovne zdarma zo singapuru
Kúp si nejaký samsung alebo LG strednej triedy Tie majú najlepší pomer kvality a ceny. Ale určite by som nekupoval huawei. To sú strašne napiču mobily.
@mk16 Tak, pre tých ľudí, ktorí chcú na ňom len telefonovať, úplne postačí... Veľa od neho nečakaj... Ja by som si kúpil LG Nexus 5X, Xiaomi Mi 5 alebo Sony Xperia XA. Ešte aj Samsung Galaxy J7 je celkom fajn
@darksider96 ja mam už niekoľko rokov telefony od huawei a su super, foťák v predu 8 vzadu 13, hrám hry, pozerám filmy, som na nete, nič sa neseka, všetko ide, neviem rpečo sa ti ten mobil nepáči
@alex458 Ja mám Huawei P9 Lite za 279 eur a strašne ľutujem, že som si ho kúpil. Má slabý výkon, slabšiu grafiku na hry, priemerný foťák, sekajú mi na ňom aplikácie... Proste je to hrozný mobil.
Tak ja netusim v akej cenovej kategorii hladas. Kup si bud nejaky Samsung alebo nejake tiee Xiaomi Huawei.
Ja mam Samsung Galaxy S6 @darksider96 kamarat teraz kupoval huawei p9 lite a mne pride strasne dobry. Za 260e 13mpx fotak je priemerny? iPhone 6 za 500 eur ma 8mpx.
Slaby vykon? 8-jadrovy procesor 2,5Ghz (ci kolko to ma) je pre teba slaby ? no to si dost narocny.
Slaba grafika? Lol xD
Sekaju aplikacie? No neviem, je to mozne, ale kamarat tam ma toho najebaneho az az a ani raz nezavahal.
@alex458 ja mám 1,5 Huawei Ascend G620S a veru nejako ma to prestáva baviť ako to seká a malá pamäť a ďalšie drobnosti, ako sympatický je ten mobil, ale len do určitého času teraz neviem či skúsiť Lenovo alebo Iphone
@alysia vážne? ja som sa ešte nestretla so sekaním, preto ma to proste prekvapuje @Darksider96 som si myslela že p9 bude o dosť lepší, lebo mám ascend p7 a mi príde naozaj super
@vsetkoobsadene3 Síce má 13mpx foťák, ale to ešte neznamená že aj dobre fotí. Dosť zle fotí v šere a kvalita fotiek ide viditeľne dole...
To že má 8-jadrový procesor tiež ešte neznamená, že je aj výkonný. Výrobca ušetril a namiesto výkonného 8-jádrového čipseta Kirin 955 s 3 GB RAM použil slabší 8-jadrový Kirin 650 s 2 GB RAM...
Grafika je jednoznačne slabšia. V Kirine 650 je ARM Mali-T830 MP2 a to je niekde na úrovni Adrena 405. Čiže ak si tam chceš zahrať hry ktoré sú náročnejšie na grafiku, máš smolu...
@alex458 ja som sa stretla proste niekedy mi zamrzne na pár sekúnd, alebo je strašne pomalý pri otváraní nejakých aplikácií, zišiel by sa mi už nejaký svižny mobil
@alex458 no aj mňa, som si na neho zvykla, ale to zamrzanie ma dosť zdržuje, keď niečo potrebujem rýchlo vyhľadať alebo odfotiť alebo tak... nechce sa mi zvykať na nový mobil, ale budem asi musieť
Ja mam huawei y5 II s hej.sk a som s nim spokojna. Nie je nejako extremne drahy. Zatial my ani nesekol. Baterka je tiez celkom slusna. Pouzila som nan aj trieto zlavy mozno aj tebe pomozu kuponyzdarma.sk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
nevies povedat ani len za aku cenu a velkost displeja aky chces. A ze "aké telefóny sú medzi ľuďmi populárne" Takym blbom ako ty len iPhone.
Ja mam Prestigio Muze D3 a je fucking nadherny, 5,3", zadny 13, predny fotak 5 Mpx a stal ma 102 €
Akoze procesor ma slabsi, ale viem, ze kupujem telefon na rozbitie.
huawei mate 8 moonlight
Ja mam Samsung Galaxy S6
@darksider96 kamarat teraz kupoval huawei p9 lite a mne pride strasne dobry. Za 260e 13mpx fotak je priemerny? iPhone 6 za 500 eur ma 8mpx.
Slaby vykon? 8-jadrovy procesor 2,5Ghz (ci kolko to ma) je pre teba slaby ? no to si dost narocny.
Slaba grafika? Lol xD
Sekaju aplikacie? No neviem, je to mozne, ale kamarat tam ma toho najebaneho az az a ani raz nezavahal.
@Darksider96 som si myslela že p9 bude o dosť lepší, lebo mám ascend p7 a mi príde naozaj super
To že má 8-jadrový procesor tiež ešte neznamená, že je aj výkonný. Výrobca ušetril a namiesto výkonného 8-jádrového čipseta Kirin 955 s 3 GB RAM použil slabší 8-jadrový Kirin 650 s 2 GB RAM...
Grafika je jednoznačne slabšia. V Kirine 650 je ARM Mali-T830 MP2 a to je niekde na úrovni Adrena 405. Čiže ak si tam chceš zahrať hry ktoré sú náročnejšie na grafiku, máš smolu...