Pre tých z vás, čo ste dnes boli prvý raz na strednej (aj pre mňa , ako ste zvládali nových spolužiakov? Začínali sme konverzovať, alebo ste ticho sedeli v kúte? Dojmy?
bolo nas 24 v 1 ročníku na gymku.. a z toho som asik len 5tich nepoznala či osobne či z videnia... takže to bolo akoby len zmena budovy nie spolužiakov...
sadol som si do prvej lavice zo spolužiakom zo základky lebo som tam došiel posledný... všetkých som si premeral.. polku ludí som úplne odsúdil a s tromi šiel na pivo lebo sme omeškali vlak
vôbec nie okrem spolužiakov zo základky som sa nebavil s nikým...a vlastne ani nebola možnosť..lebo najprv sme mali pred školou trápny príhovor riaditeľa a potom sme išli do tried kde triedna mlela,mlela,mlela a mlela nebol čas na rozprávanie sa
asi tak ako @1 ... bola som tak unavená a dobitá, že som prakticky bola rada že ešte hovorím :/ ani som nevedela čo ten učiteľ kecal, nieto ešte aby som poznala tých spolužiakov
tak....mohlo to byť aj horšie (ale aj lepšie )....a nie, zatiaľ sme veľmi nekonverzovali.....ale aspoň triednu máme milú, (teda aspoň tak na mňa pôsobí
Spýtala som sa jedného dievčaťa, či má voľné a sadla som si. Nie preto, že by som s ňou chcela nadväzovať kamarátsky vzťah ale preto, že nebolo toľko voľných miest a v poslednej lavici mi to vyhovuje. A s nikým novým som sa nerozprávala, to prišlo až dnes.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
- " jasan "
toto si pamatam tusim a este, ze sme sa so spoluziakom zo zakladky ujebavali strasne na vsetkych
Len sme si vybrali blbú lavicu, budem to musieť zajtra prečenčovať