Chcel by som vás poprosiť o radu...ide o to, že som išiel na strednú školu už sú tomu dva dni čo som tam. Vedľa mňa o lavicu sedia chalani a môj spolusediaci je tiež chalan a chcel by som medzi nich zapadnúť...nie tak, aby som sa im vt
@exonr ale fungovalo a nehovoril som, ze som si srandu nerobil, ale odtial potial. Ale, ked sa chce hned u ucitelov zapisat ako kokot tak nech sa paci nic mu v tom nebrani.
Po dvoch dnoch ? Troska predchadzas udalosti nemyslis ? Skupinky sa tvoria samovolne to neovplyvnis...... nakoniec budes v tej, ktora ti najviac sedi...... Nevyberaj si, proste tomu daj volny priebeh.
@majqqqo tvoje ubohe pokusy o utok aj v inych diskusiach dufam skoncia v tejto diskusii, nemam chut vidiet sto tvojich trapnych komentov z 20 roznych diskusii ty gay...
a rada pre zakladatela @matt15 vsimni si o com chalani medzi sebou kecaju a vyber si temu do ktorej sa rozumies a skus to takto velmi dobra vec je mat zmysel pre humor - ale pozor, to neznamena ze im mas kazdy den povedat vtip z internetu
ja som dva dni v škole nepovedala ani slovo. jednak mi je zle a po druhé neviem čo im mám povedať. som zvedavá na pondelok no, ale nesťažujem sa. to je vidno, keď sa chceš rozprávať rozrpávaš sa, keď ne ta ne .. ja som rozprávať nemohla, lebo si vyplula aj večeru. ale inak sú v pohode, no. celkom ochotní. trikrát mi spolusediace vysvetľovali rozvrh.. už som povedala niečo aj k téme?? .. asi nie. takže. .. no šak môžeš sa s nimi rozprávaŤ bez toho, aby si im liezol do zadku, ne?
ja som prišla do školy, kde sú takmer všetci okrem mňa z jedného mesta, všetci sa poznajú....cítim sa tam jak dáky prisťahovalec a k téme- ked sa vieš s nimi porozprávať, to už pôjde, neviem čo čakáš za dva dni
..ja som mala to stastie, ze som tam prisla do triedy s dvoma byvalymi spoluziakmi a snad v kazdej inej prvackej triede som niekoho poznala, takze u mna to islo rychlo
@hajzelodkosti pocuvaj ma sem ty lama, ked uz mi nevies priamo nieco napisat, lebo sa bojis ze opat dostanes kapky, tak aspon sa tu nesnaz zo mna robit kokota "poza moj chrbat", ano? Skus to a ja ti dam pokoj kym nenapises nejaku dalsiu z tvojich picovin, dakujem...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov