Ahoj,
vďaka svojim super technickým schopnostiam sa mi dnes podarilo zničiť svoj telefon.Tak som sa rozhodol kúpiť si nový, akurát poslednou dobou šli mobilné telefony a dianie okolo nich mimo mňa.
Preto prosím o radu, rozmýšlam nad Gal.S3 al. Xp. Z3
@psychomanson Samsung Galaxy S3 a Sony Xperia Z3 je taký markantný rozdiel, ako Škoda Favorit a Škoda Superb...
Z týchto dvoch vyhráva Sony Xperia Z3 vo všetkom ... (lepší procesor, 2x väčšia RAM, lepší fotoaparát, odolnosť voči vode a prachu, lepší a väčší displej a tak ďalej ... ) ... stojí od 400€
Samsung Galaxy S3 je 3,5 roka starý mobil (out-date) ... Už by som ho v dnešnej dobe nekupoval. .... S3jka sa už nepredáva .. V bazároch okolo 100€ a menej .... verzia S3 Neo sa predáva aj nová od 160€
@77hanes77 jeeeej počkaj..ja som myslel s6-ku. A teraz pozeram nejaké videa ...a este viac sa mi paci s6 edge... akurat, je to celkom palka. Mohol by byť android, som zvyknuty na samsungy. Akurat, cez 1000€ sa mi nechce davat za telefon
@martin093@mefistofel@77hanes77 neviem si pomoct, ale ja neviem odolať samsungom ..pre mna absolutne dokonale, akurat sa neviem rozhodnut medzi S6 a S6 edge.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Z týchto dvoch vyhráva Sony Xperia Z3 vo všetkom ... (lepší procesor, 2x väčšia RAM, lepší fotoaparát, odolnosť voči vode a prachu, lepší a väčší displej a tak ďalej ... ) ... stojí od 400€
Samsung Galaxy S3 je 3,5 roka starý mobil (out-date) ... Už by som ho v dnešnej dobe nekupoval. .... S3jka sa už nepredáva .. V bazároch okolo 100€ a menej .... verzia S3 Neo sa predáva aj nová od 160€
Aký máš rozpočet ?
A musí to byť ináč Android?
ja si idem kupovat tento...lebo som tiez moc sikovny pri telefonoch tak uz by to chcelo nieco nerozbitne