Nedávno se se mnou rozešel přítel, no ale když jsem se nad tím zamyslela, tak dost originálne. Vlastně do dneška nevím, co se stalo, ale beru to jako rozchod. Od poslední schuzky teda víkendu u něj doma se mi neozval ani tuk proste... No není to originá
jeeeee mna takto nechal frajer po vyse rocnom vztahu proste zo dna na den mi prestal dvihat telefon odpisovat na smsky...uz som o nom nikdy viac nepocula
@nenay ale nic sa mu nestalo len mu zajebalo. posledna sprava ktoru som mu poslala znela nech sa kazdy den modli aby ma nestretol v meste viem o tom tolko ze s tymito pohnutkami ze sme skoncili sa ani nikomu nezdoveril a na to ze spolu uz nie sme prisli jeho kamarati uplnou nahodou. mily chlapec vazne. a moj zabity rok zivota
@nenay vidis teraz ma napadlo ze to nebola posledna...toto sa stalo niekedy v novembri a ja som chytila na vianoce citak a napisala som mu ze kedze som slusne vychovana tak mi proste neda nezapriat mu vesele vianoce este aj meniny mal a fakt som to pekne napisala neodpisal...tak nech sa len dalej pekne modli aby ma nestretol!!!
ja som mala podobný len zmena bola v tom, že on dal na facebook-u nezadaný....a potom aj ja.....a nenapísal mi nič, nepísali sme si vlastne vôbec tak sme sa rozišli...
myslim, ze keby si sa mu ozvala ty tak tiez by z teba neodpadlo...ani ja by som sa neozval, ak sa mu nevies aj sama od seba ozvat tak asi ho mas u pice..
hm áno máš pravdu, v dnešnej dobe ti akosi ludia nevedia normálne do očí povedať niečo, proste že je koniec, že už s tebou nechcú byť, nechcú sa stretávať alebo byť v kontakte, tak to riešia takto, hm tiež to nechápem, no vysvetlujem si to tak, že bud je takýto človek uplný hajzel, ktorému na tebe nikdy nezáležalo alebo ťa mal natoľko rád, že vedel, keby ti to povie to nezvládneš, pretože ho máš moc rada a nechcel ti ublížiť, aj ked ti tým ublížil ešte viac, ale rozhodne to nie je dobré riešenie, teraz nevravím len o tomto konkrétne tvojom prípade
@kristienyx poznáme take, priateľka takého mala, mesiac sa neozval, robil kadečo s kadekým a potom si zmyslel že len tak sa vráti, ta pekne mu naznačila kde ho má
aj môj priateľ mi napísal na skype " nechem aby si si myslela , že sme sa rozišli , ale nechcem aby si si myslela , že spolu stále chodíme a teda sme kamarati len
Tak docela zajimavé nazory... No ted už to sice beru líp.. A kontaktovat ho? Když se přiznám volala jsem mu 14 dní ajk debil, ani jednou mi to nezval na zprávu neodpovedel ani jednu.. Strasne moc jsem se musela premáhat abych mu jednoho dne cca pred 14 dny prestala psat... Zase až takove ukrutny problémy mít nemuže. Psala jsem jeho sestře.. první odpoved byla ze on je ok jenom am dost prace a potom už mi ani neodepsala... Největší strach mam, že ho někde někdy potkam, nevím co bych asi udelala... zase az tak moje chování predvídat neumím...
Jo, a na to jak si nekterí myslí, ze tam davam veselych smajlikov, no myslete si co chcete, ja to mozna prepiskla s nema priznávám, az ted kdyz si to po sobe ctu, ale jenom sem tam chtela dat trochu ironie do toho.. Ono uz mi ani po té dobe nic jiného nezbývá... S odstupem času, i když to bolí, se tomu člověk stejně jenom zasměje. Myslím z té stránky, že je to tak absurdní... Teda pro mě to absurdní bylo, teď už bohužel není...
Celá tá nová éra rozchodov cez internet, takto spoznáte charakter človeka, keď miesto toho aby sa vám pozrel do tváre, napíše zopár hrdinských písmeniek...
A úplné odignorovanie je už úplne nová kategória trapasov.
Jinač, to není jenom z rozchodama. Nedávno na tom pitomém facebooku letěl takovy řetězak přes statusy. No, šlo v něm o to, že dneska se lidi místo pozvání na rande "šťouchnou", prozvoní se, nebo si rande domluví pře komentáře. Dobře není na tom nic špatného, pro mě za mě, ale kde je takové to kouzlo toho klasického rande..? Nebo třeba dneska už malokdo, za malokým příjde, aniž by ho překvapil. Děs, aj když už musí byt ten FB a napíšete někomu jestli pujde ven, tak odpoved je nechce se mi, nebo nemužu, a pak stejně cely večer sedí na netě... Des bes tato doba v něčem.. Né jenom v rozchodech No a rozchody, pře net,mobil atd. mi příjdou taky jako pěkné slabošství
Je to složitější. Teda možná není, ale bydlí od nás 60 km. Chtěla jsem tam jet. Strašně sem se ze začátku bála, že se něco stalo nebo tak, jenomže potom mi poslal zprávu zpět jeho sestra a psala, že on je v pohode, že s ním mluvila. Cože mě naprosto dorazilo, asi sem si tenkrát nějak uvědomila, že o mě fakt nestojí, jinak by se apson ozval... Ztratila jsem potom i odvahu tam jet...
Jo mám facebook, ale tam mi psala jen jeho sestra.. On bud nechodí online, nebo tam nechodí vubec.. to nepoznám.. příspevky tam nedával nikdy... ale mě nenapiše.. by teh way, aj tam sem mu psala... (no je to smutné, ale pripadala sem si jak stíhačka) Tak beru to jako lekci do života...
jáj no, ale je to trochu iné keď týpek ani nieje v podstate online...
a navyse byva tak daleko, tak to mal este celkom lahke, to ja by som to mal ovela ovela tazsie, facebook, birdz, skype, a byva odomna mozno pol kilometra...
A co to podle tebe je, kdyz se ti nekdo skoro mesíce neozve (naposledy to bylo pred vanocema)?? Aj v pripade, ze ty se ho snazís sehnat uz jen pro tu jistotu, ze se mu nic nestalo.. Vís tak trosicku bezohlednost ke všemu... Ale tak sama v živote uvidís...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
zabudni na neho, ja som zažila niečo podobné, dá sa to rozdýchať...časom...príde lepší...a len ťa prosím neozvi sa mu. nezaslúži si to. držím palce
origoš , že
Celá tá nová éra rozchodov cez internet, takto spoznáte charakter človeka, keď miesto toho aby sa vám pozrel do tváre, napíše zopár hrdinských písmeniek...
A úplné odignorovanie je už úplne nová kategória trapasov.
Jinač, to není jenom z rozchodama. Nedávno na tom pitomém facebooku letěl takovy řetězak přes statusy. No, šlo v něm o to, že dneska se lidi místo pozvání na rande "šťouchnou", prozvoní se, nebo si rande domluví pře komentáře. Dobře není na tom nic špatného, pro mě za mě, ale kde je takové to kouzlo toho klasického rande..? Nebo třeba dneska už malokdo, za malokým příjde, aniž by ho překvapil. Děs, aj když už musí byt ten FB a napíšete někomu jestli pujde ven, tak odpoved je nechce se mi, nebo nemužu, a pak stejně cely večer sedí na netě... Des bes tato doba v něčem.. Né jenom v rozchodech No a rozchody, pře net,mobil atd. mi příjdou taky jako pěkné slabošství
ale aj tak nechápem, však určite vieš kde býva, prečo si nešla za ním keď sa tak dlho neozýval?
to si to vážne nechala tak že si ho odvtedy ani nevidela?
a navyse byva tak daleko, tak to mal este celkom lahke, to ja by som to mal ovela ovela tazsie, facebook, birdz, skype, a byva odomna mozno pol kilometra...
A možno nemá rád kyberkomunikáciu