Je možne začat novy vzhat hned so sexom? S tedajšim "priatelom" sme sa spoznali na diskoteke a potom hned mali sex a o dalši tyžden sme sa zase stretli a mali sex, pisal mi, že ma velmi lubi a podobne sračky, lenže ja som sa na neho už trošku namotala a t
NAIVNÁ ....nuž ak si chcela lásku tak si nemala veru asi začať sexom .. predpokladám , že nežiješ vo filme Friends with benefits a neskončí to "hepiendom" :/
@james144 To mna minule jedna na sirave tahala niekam do stanu so zamerom ma zneuzit, ale ked sa ma zacala pytat ci ju lubim, skoro som odpadol a ona tiez ked som jej povedal ze nie bolo mi jasne, ze keby som jej povedal, ze hej, vrzol by som si ale...takto namotavat naivky....to musi byt clovek charakter jak svina! A potom by tu zalozila forum ako tato tu
a tebe nechyba ten sex s nim? zeee bola by to velka ujma, keby to bolo stale len o jednom a potom uz ani to ne? to namotanie mierne je az taka prekazka? sak ked uz si zacala tak odvazne...
@anitchka tak my co sme boli 3 dni, to som za tie 3 dni spal tak 7 hodin a vsetko sa mi zdalo ako jedna dlha party ja ked pojdem, tak tiez uz len decentne, taketo zatahy mi neprospievaju
Každý z tých pár vzťahov ktoré som mala začali sexom.. resp ja som z toho vzťah ani nikdy nechcela, keď sa s niekým vyspím tak len preto že z neho cítim niečo čo mi vraví, že to s ním bude super a preto si chcem užiť..no niekedy tá chémia zvykne zapracovať a ani neviem ako sa ocitnem s tým týpom stále častejšie u mňa doma a uvedomujem si že mi dáva bozky z kategórie zamilovaných....
@22 a myslím si, že tu nejde ani tak o tvoju nejakú naivitu veľmi, hlavne ide o to, že ty takto lásku vnímaš. Myslíš si, že sa tak dokazuje niekomu druhému. Takto sa sex stal nástrojom zotročenia seba a toho druhého a nie tým najvyšším darom pre toho druhého.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
nepojde dajaka na dedinky? (22-24.7.)
ja po poslednej noci tam z ktorej si na vacsiu cast spominam len tak matne, uz nabuduce planujem len tak decentne sa zabavit
Ale napríklad ja osobne by som sexom vzťah nezačala,až po čase.A po sexe je podľa mňa vzťah úplne iný ako pred tým.V mojom prípade len lepší ...
Ale ja by som sa mu na tvojom mieste ozvala, aby si vedela na čom si.
ale pokial ti vztah nema stat na sexe, tak by som ho sexom nezacinala.
...ale nie v tvojom prípade
...ale to čo opisuješ ty asi veľmi nie.