pozri si super hororik......alebo si citaj knihu----alebo v telke ide vela dobrych filmov kukni si nejaky(ja napr dnes budem kukat chipmunkov)...alebo ak mas chalana chod von s nim----stavaj si z lega...kresli si.....vyrabaj nieco z vosku (ako ja).....chod na kofolu s kamoskami...chod obhadzat dom niekoho nenavideneho vajickami a toaletakmi...chod sa bicyklovat/korculovat alebo ktovie co este....hraj sa na pc,mobile.....zdriemni si.........................juuuj je tolko moznostiiiiiiiiiii...
Kukni si telku, pospi si, rob vonku hovadiny, hraj PC,kukaj telku hladaj filmy na google,skús prekonat moj rekord 30knih za tyzden,chod von alebo ostan doma a proste sa bav a uzivaj si zivot.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
skús prekonať môj rekord v zadržaní dychu....... 30 minút
skús napísať úvahu na tému "Prečo keď sa človek nudí tak má pocit že sa musí s tým podeliť?"...
nauč sa lúskať prstami.......na nohe
píš statusy na FB o tom ako sa nudíš.....
skús zaspať v nejakej neobvyklej polohe (napr. postojačky, v salte, pod posteľou....)
opi sa ako delo a skús sa ísť porozprávať o vážnych veciach s rodičmi.....
spomínaj na čase keď si mala 12 rokov
vybehni von a zvoň ľuďom v panelákoch; predstav sa ako Calgon tím....
hraj hádaj na čo myslím......pred zrkadlom
stavím sa s tebou že nevypiješ 8 litrov vody na ex!...
spočítaj si vlasi.....
keď to všetko spravíš (resp. nezaujalo ťa to) nepíšem ti ďaľšie činnosti....