ahojtee. Mam jeden a dost vaznyy problem. Mam dost nudny zivot, stale som doma a nicc nerobim, ja uz neviem to vydrzat. Co mam robit???? Uvazoval som nad dajakymi vecmi, ale je to bez uspechu. Kamarati sa na mna vysrali a v skole mam tiez nejake problemy.
noo ja som sportovall, ale som s tym skoncill, bola to chyba skoncit so sportom, ucim sa stale, niee necakam ze sa daco stane samoo, ale ja fakt nwm co mam robit, necakam ze zasiahne nejaka sila, som si vedomy ze chyba je vo mne ale ja to nwm napravit
presne viem čo myslíš (ach) Najlepšie by bolo keby si si našiel niekoho s podobným "problémom". Košice sú veľké mesto tak by tam hádam niekto mohol byť. Nesnaž sa zbytočne nasilu tlačiť do kamarátstva s niekym kde to nikdy nebude fungovať. Tým že sa budeš hrať na iného si nepomôžeš. Možno dočasne budeš spokojný že maš kamošov a tak, ale potom sa zobudíš a dojde ti že nemajú radi teba ale toho na koho sa hráš.
@fxx To už čo je hento!!! To tak nemôže vykrivovať nohy, to musí mať nejaké... násadky na nohách alebo čo!! Ak to samozrejme nie je nejaká absolútne podarená manipulácia... to si kde vyhrabal?
najst cloveka s takym istym problemom je tazkee, nesnazim sa nasilu do kamaratstvaa, ale ja nie som samostatnyy typ cloveka, preto asponn 1 cloveka by bolo dobre spoznat s ktorim by som sa kamararil
musíš vziať život do vlastných rúk, určite keď trošku porozmýšľaš ťa napadne kopu vecí, ktoré by si chcel robiť namiesto sedenia doma.... no a teraz už len stačí spraviť ten ťažší krok, a to je, dačo pre to urobiť...
proste ak dačo chceš, nemôžeš čakať že to z neba spadne samé, pokús sa o to, aj keď nevieš ako to dosiahnuť, určite to dosiahneš
Aj ja som to mala takéto obdobie, neboj sa, ale potom som si uvedomila že musím konečne začať žiť. Ak máš pocit že je chyba v babách, v kamarátoch, v škole, doma v hocičom nezabudni že jediné čo treba meniť si ty sám! Skúsil si niekedy sám od seba niekomu zavolať ? verím tomu že niekto by sa našiel kto by s tebou šiel von , proste musím sa snažiť ty v nikom inom chyba nemôže byť ..
@riso9993 existujú aj ľudia čo rešpektujú ostatných... a ja keď dakde idem tak ma nikto nenúti piť neviem prečo by ja mal... keď nechcem, dám si kofolu a je
@ridiculousnotion hej, ale tak to máš vtedy taký blbý pocit, keď si myslíš že s tým nemôžeš nič robiť... proti tomu si ako "bojovala" ? bo v podstate ma momentálne trápi dačo podobné ako zakladateľa diskusie, aj by som vedel ako to riešiť, len NIEČO mi v tom bráni... neviem čo
Práve to niečo musíš prekonať. Musíš sa zobrať a zobrať veci do vlastných rúk. Nemusíš brať ohľad na to či sa niekomu nevtieraš, alebo či niekomu niekde nevadí napríklad. Musíš proste začať niekde. Ja som si založila diár a na každý deň som si popredu povymýšľala veci ktoré by som chcela robiť v ten a ten deň obvolala ľudí ktorých na to potrebujem a zrazu išlo všetko úplne samo
no prave, to je najtazsie, prekonat sam seba, ale cim dalej to ide, tym si menej verim, zachvilu ide leto a ja ani brigadu neviem najst a ani sa mi nechce vobec ist
Máš dojem, že všetci tu nachádzajúci sa ľudia sú z Bangladéša alebo čo?
Inak, nezabúdaj, veľa z týchto vecí je problém prístupu ...
Proste, keď budeš príliš negativistický a budeš všade vidieť chyby, určite chápeš, že ti to s ľuďmi nepôjde tak dobre ako v tom prípade, že budeš dobre naladený ...
Jáááj ľudia, zjavne nechápete, že sa to niekedy proste nedá. :S
Ja furt sedím doma a nudím. A čo mám robiť? u nás na dedine nie je nikto s kým mám ísť von, to mám ísť akože sám, no naozaj veľká zábava. A čo doma? pozerať telku, byť za pc... to po čase omrzí, na gitare tiež nevydržím hrať nonstop, tak čo mám ako robiť.. :/
@38 to nie je pravda, vieš, koľko ľudí sa tu spoznalo a stretáva sa? občas sa tu robia aj veľké stretká v nejakom väčšom meste...
a inak sa pridávam k nájdeniu si koníčka. možno ťa vlastne niečo zaujíma, len si nikdy nerozmýšľal nad tým, že by si sa do toho seriózne pustil... ešte ti to aj môže neskôr poslúžiť na hľadanie spoločnej reči s ľuďmi. nemusí to byť niečo ako vyššie uvedený profesionálny šport, kde by si už bol za svojim zenitom... do hudobky napríklad berú stále (kamarátka začala na bicie chodiť v 18ich) a sú tu aj hobby, kde nemusíš byť nikým kontrolovaný, ako napríklad fotenie.
dala som si tu namahu precitat celu diskusiu znova a dospela som k zaveru ze jedine co robis je ze fnukas picujes lutujes sa a ospravedlnujes sam seba. s takymto pristupom sa tvojej situacii ani necudujem.
čo ja viem, skús byť možno trošku impulzívny.. Videl si film Yesman?? Ja viem, je to len film, ale možno niečo také pomôže... Vidíš hovoríš, že nikdy si birdz stretko ani nič také nezažil, tak sa skús otvoriť novým možnostiam
Začni sa učiť, len z dôvodu zvaný "pre istotu" aby si si nedototo zbytok zbytok života snaž sa mať s luďmi dobré vzťahy, jednuducho buď milý.. keď budeš milý a prelomíš bariéru komunikácie, budeš mať aj tých kamarátov, mať kamarátov= nebudeš sa nudiť... pokial si nejaký uzavretý introvert, tak na hľadanie vyslovene "najlepšieho kamaráta" sa vykašli a rob niečo pre seba.. nájdi si tú brigádu, skoč si bungeejumping.. alebo si len tak kúp psa a venuj sa mu.. začni cvičiť, prihlás sa na tanečnú alebo na čo pomôž babke s nákupom, polej mame kvety, pomož niekomu s úlohou.. a s týmito drobnosťami možno nadobudneš pocit, že svet nie je až taký nudný
Ak je predchádzajúci stav ozaj nenavrátiteľný začni sa niečomu venovať. Nemusí to byť žiadna aktívna záujmová činnosť Niečo čo Ťa baví rozvíjaj. Záujem o filmy, hudbu, literatúru, šport...a hlavne chod do hĺbky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
a zacni sa ucit ked mas problemy v skole
proste ak dačo chceš, nemôžeš čakať že to z neba spadne samé, pokús sa o to, aj keď nevieš ako to dosiahnuť, určite to dosiahneš
Môžeš si za to sám !!
Aj ja som to mala takéto obdobie, neboj sa, ale potom som si uvedomila že musím konečne začať žiť. Ak máš pocit že je chyba v babách, v kamarátoch, v škole, doma v hocičom nezabudni že jediné čo treba meniť si ty sám! Skúsil si niekedy sám od seba niekomu zavolať ? verím tomu že niekto by sa našiel kto by s tebou šiel von , proste musím sa snažiť ty v nikom inom chyba nemôže byť ..
tak !
Práve to niečo musíš prekonať. Musíš sa zobrať a zobrať veci do vlastných rúk. Nemusíš brať ohľad na to či sa niekomu nevtieraš, alebo či niekomu niekde nevadí napríklad. Musíš proste začať niekde. Ja som si založila diár a na každý deň som si popredu povymýšľala veci ktoré by som chcela robiť v ten a ten deň obvolala ľudí ktorých na to potrebujem a zrazu išlo všetko úplne samo
A ver tomu, že aj práve tu sa nájde kopa ľudí, s ktorými budeš mať nejaký pocit osamelosti, prípadne nudného života spoločný ...
Máš dojem, že všetci tu nachádzajúci sa ľudia sú z Bangladéša alebo čo?
Inak, nezabúdaj, veľa z týchto vecí je problém prístupu ...
Proste, keď budeš príliš negativistický a budeš všade vidieť chyby, určite chápeš, že ti to s ľuďmi nepôjde tak dobre ako v tom prípade, že budeš dobre naladený ...
Ja furt sedím doma a nudím. A čo mám robiť? u nás na dedine nie je nikto s kým mám ísť von, to mám ísť akože sám, no naozaj veľká zábava. A čo doma? pozerať telku, byť za pc... to po čase omrzí, na gitare tiež nevydržím hrať nonstop, tak čo mám ako robiť.. :/
a inak sa pridávam k nájdeniu si koníčka. možno ťa vlastne niečo zaujíma, len si nikdy nerozmýšľal nad tým, že by si sa do toho seriózne pustil... ešte ti to aj môže neskôr poslúžiť na hľadanie spoločnej reči s ľuďmi. nemusí to byť niečo ako vyššie uvedený profesionálny šport, kde by si už bol za svojim zenitom... do hudobky napríklad berú stále (kamarátka začala na bicie chodiť v 18ich) a sú tu aj hobby, kde nemusíš byť nikým kontrolovaný, ako napríklad fotenie.
Presne tak, človek, ktorý má nejaký problém s osobným kontaktom nemôže urobiť nič lepšie
šach, pestovanie kvetiniek, chov hávede, scrabble, rezbárstvo, varenie.....
dokonca i keby si bol ľavý, niečo z toho ti zaručene pôjde