kamarátke prišli krámy o dva týždne skôr a strašne ju bolela hlava, ja som len prespala väčšiu časť dňa (a to ani nespomínam tú obrovskú sumu, v ČR sa to totiž dá zohnať len na predpis a za vyšetrenie sa platí viac než za samotnú tabletku -.- )...takže aké ponaučenie z toho plynie deti? nikdy sme sa nemali vzdávať kartičiek pokémonov!
Ja som raz musela zobrať Escapelle a napriek tomu že nežiadúce účinky sú tam rozpísané na pol strany, neprihodil sa mi ani jeden... Urobila som si čajík a pozerala s priateľom film, prišlo mi na chvíľočku nevoľno ale nie až tak žeby ma napínalo zvracať alebo čo.. proste pohodička
zobrala som, ziadne neziaduce ucinky, akurat menstruacia (nie hned, ale ta dalsia) mi prisla na cas (co u mna nie je bezne) a týžden pred nou ma bolel chrbat, brucho a prsia ovela viac ako normalne
raz som to zobrala a ziadne ucinky neziaduce sa nastastie nedostavili,dokonca to malo aj pozitiva ze mi to spravidelnelo kramy no a etse zaucinkovala ako malo... no a drahe to je to jj,my sme to vtedy kupovali za 22 eur
@purpledrug666 no, vidíš, dokonca je to 22 eur, ako hovoria tuto slečny...proste sa asi viac oplatí potom brať normálnu antikoncepciu (minimálne stresu si človek ušetrí požehnane )
@klaudiqaaa uf nepríjemné , ale tak, aspoň že existuje oné no ...inak aj ja sa bojím že guma sklame, ale zatiaľ sa to našťastie nestalo , ale bez gumy mám strašné stresy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
je v tom veľa hormónov, úplne to rozhádže hormonálny cyklus, preto by sa tabletka mala užívať fakt ako posledná záchrana a nie pravidelne.
(nehovoriac o tom, že toto je ešte len záťaž na pečeň a nie "bežná" HAK ..)