V prvom rade, niekoľko krát som sa pokúšal vytvoriť Birdz anketu, ale buď nezobrazilo možnosti, alebo len jednu alebo vôbec anketa nepribudla. Takže som urobil tento dotazník, ktorý osloví viac ľudí:
@klidopido ak by si chcel nieco vydat /knihu/ vydal by si ju na slovensku alebo v zahranici? povedzme v angl, kde je vacsie publikum a vacsia sanca ze si dielo ziska oblubu?
@canndy toto dlho riešim, lebo chcem knihu vydať a za jedno chcel by som ju vydať tak ako vo svojom jazyku tak aj v zahraničí pre širšie publikum. Lenže neviem, či sa to tak dá vôbec urobiť, žeby som vydal knihu v dvoch krajinách napríklad. Ale keby nie tak radšej v angličtine by som ju dal. A keby to nešlo tak ľahko, ako si to predstavujem, tak minimálne v Česku, keďže tam sa môj žáner lepšie uchytáva.
@klidopido tiez rada pisem a ked uvazujem nad vydanim, tak asi skor v anglictine (podla mna sa to urcite da, len najst vydavatela, a v zahranici je podla mna lepsia sanca na to.Ja si myslim ze by sa dalo aj v dvoch, urcite casom). Mne sa nepaci ani ta slovenska mentalita, tazko to vyjadrit.
Uz len ked si vezmem celkovo slovensku produkciu - aj filmovu, aj literarnu, nic moc. A to publikum hmm. 5 miliónové a jeho zlozenie...
Toto ma odradza od slovenska.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Uz len ked si vezmem celkovo slovensku produkciu - aj filmovu, aj literarnu, nic moc. A to publikum hmm. 5 miliónové a jeho zlozenie...
Toto ma odradza od slovenska.
Aky mas zaner?
Inak aj ja by som si prosila výsledky.
Uvidíme teda.
@canndy sci-fi/fantasy viac menej