hm, taký slovenský web o webdesigne by mohol byť. nie zajtra.sk, to je príliš technické. ale vlastne mi stačia aj anglické weby, ale tak keby som si mala vybrať.
@moonwalker noo ťažké... ale podľa mňa by si sa mal skôr zamyslieť, čo by ťa bavilo robiť (o čom by ťa bavilo robiť web), lebo keď ťa to bude baviť, urobíš ho geniálne a ľudia ho nájdu... možno iní ľudia ako chceš, možno ich bude menej, alebo viac ako čakáš, ale nájdu si ho, ak to budeš robiť dobre...
mali by tam byť odporučane akcie v mojom regione v najbližšej dobe (metalove koncerty, divadla, muzikaly...) vtipy, pribehy zo života, eroticke poviedky a kopec obrazkov sexy dlhovlasych chlapov
@tomas no veď akurát rozmýšľam o čom by ma bavilo veľa písať a čo by mohlo zaujímať aj iných..nechám si to nejak uležať v hlave a potom sa rozhodnem a pustím sa do niečoho zaujímavého keď bude čas
ja by som uvitala nejaku stranku o gitarach ze by tam boli vysvetlene akordy piesne pre zaciatocnikov...a pod..alebo ptoom nejaku haluznu stranku ako boli sexperti.cz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
taketo daco zhruba
Mimochodom uvítala by som SERIÓZNU (dva krát podčiarknuté) stránku o SERIÓZNEJ móde, štýle.... bože už žiadne myženy, divy a podobné strašidelné weby