@8 No, tak ak je krajsiky, tak urcite o akciach a tak ..
A trapasy som zmienila v suvislosti s tym, ze ak by to pisali skolopovinni, hadam len by to chcelo byt aspon trochu zabavne .
O to klud - keby sa mali mapovat udalosti dnesneho dna u nas v skole na stranke kratkych zivotnych pribehov, napriklad by som mohla byt zmienena, ako som sa hrabala v kontajneri a hladala tenisky. Nasla som vselico, ale tenisky veru nie. Super system !
myslím, že predvšetkým o veciach, ktoré sa týkajú výhradne školy. novinky, rozhovory, možno niečo s tými životnými príbehmi, ak by sa to týkalo študentov či iných ľudí spätých so školou.. takisto tie akcie v kraji znejú celkom nádejne.
o hercoch, spevákoch a iných zvieratkách sa dá čítať aj inde.
@12 Tak potom aj to, co radil Kaku, aj nejake bludiska a stranku zabavy a tak .. A pripadne zaujimavosti zo sveta i z kraja - ved nech to nie je len nejaky klebetnik..
Nechcem byt hnusna ale ak si tu pozrieš rebríček TOP 10, 3z nich za vždy týka sexu, vzťahov, uchyliek atd to ludi najviac zaujme najviac to riesia a najme riesia to ze to nechcu riesit nie vsetci ale vacsina.
No ja osobne si v casopise co sme mali naskole nalistovala vzdy vtipy a interview s profakmi taktiež aj take babske veci ako licenie krasna plet chudnutie bla bla bla ale aj veci co sa týkaju sexu a vzťahov alebo neaký príbeh. Ked som doniesla casopis EVA do školy ktorý som si kupovala pravidelne rano asi od 13tich vždy sa nan vrhli moje spoluziacky a dodnes ked si ho raz za cas kupim sa nanho vrhaju a trhaju zakázane stránky zvyšok len prelistujú.
Náš školský časopis sa mi dostal za dva roky do ruky trikrát (nejaké čísla ešte pred rokom a nedávno úplne posledné) a úplne najlepšie články boli tie v tom poslednom. Bolo tam vo veľkej miere akési spomínanie na to, čo sa udialo od počiatku časopisu až po koniec, ale okrem toho tam boli články bývalých študentov, ktorý písali o svojom terajšom živote (čiže v podstate ako je to na ich vysokej škole, rôzne zaujímavé projekty, ktorých sa zúčastňujú, ale aj o meste, v ktorom momentálne študujú - jedna študentka je v Číne napr., a pod.), ale aj o tom aké to bolo keď chodili ešte na našu školu a takéto články sú podľa mňa úplne naj. A v tých predošlých boli najlepšie rozhovory s učiteľmi a články o takých väčších akciách (keďže to bol len taký občasník, tak by bolo blbé písať tam o niečom čo sa stalo pred dvomi mesiacmi a bolo to nayvše aj dosť nezaujímavé) s veľa veľa fotkami.
A ako už bolo spomenuté, najradšej by som tam našla nejaké praktické veci a informácie, najlepšie z prvej ruky (napr. ohľadom tých VŠ a tak).
rozhovory, životné príbehy (samozrejme žiakov školy, absolventov, učiteľov) a to najhlavnejšie: spomienky bývalých študentov, zážitky bývalých aj terajších a pod.
Aj tak sa časopis prevažne skladal z mojich článkov. No mal som rád aj príspevky šéfredaktora, ktorý bol (podľa slov profesorky SJ a literatúry) ,,bytosť vnútorne veľmi podobná mojej".
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
A trapasy som zmienila v suvislosti s tym, ze ak by to pisali skolopovinni, hadam len by to chcelo byt aspon trochu zabavne .
O to klud - keby sa mali mapovat udalosti dnesneho dna u nas v skole na stranke kratkych zivotnych pribehov, napriklad by som mohla byt zmienena, ako som sa hrabala v kontajneri a hladala tenisky. Nasla som vselico, ale tenisky veru nie. Super system !
o hercoch, spevákoch a iných zvieratkách sa dá čítať aj inde.
No ja osobne si v casopise co sme mali naskole nalistovala vzdy vtipy a interview s profakmi taktiež aj take babske veci ako licenie krasna plet chudnutie bla bla bla ale aj veci co sa týkaju sexu a vzťahov alebo neaký príbeh. Ked som doniesla casopis EVA do školy ktorý som si kupovala pravidelne rano asi od 13tich vždy sa nan vrhli moje spoluziacky a dodnes ked si ho raz za cas kupim sa nanho vrhaju a trhaju zakázane stránky zvyšok len prelistujú.
A ako už bolo spomenuté, najradšej by som tam našla nejaké praktické veci a informácie, najlepšie z prvej ruky (napr. ohľadom tých VŠ a tak).
Aj tak sa časopis prevažne skladal z mojich článkov. No mal som rád aj príspevky šéfredaktora, ktorý bol (podľa slov profesorky SJ a literatúry) ,,bytosť vnútorne veľmi podobná mojej".