Malo by to ísť spontánne ale keď to nejde tak skús niečo ako ,, Božee môj brat práve ... " a ona nejako na to zareaguje ...alebo ,, Akurát na nete pozerám ....." a nadhoď na to nejakú otázku ..prípadne napíš čo si dnes robil a z toho rozviň ďalší rozhovor ...samozrejme ak ti odpisuje len " okej, hej , hmmm " tak jej tam môžeš napísať aj históriu tvojho rodu a bude to zbytočné ak chceš napíš TS a pomôžem ti
@tyso1999 niektorí si jednoducho nevedia písať, aj keď im to naživo spolu ide poznám človeka, s ktorým tiež v reáli toho nakecááám, ale keďže býva ďaleko, sme viac menej odkázaní len na internetovú komunikáciu, ktorá začína vetou - "ako sa máš?", pokračuje mojou snahou o nejaký ten dialóg, ale po jeho krátkych odpovediach typu - jj, ne, dobre a pod., rezignujem,s tým, nech vymyslí niečo sám, čo zväčša aj tak nevymyslí a tým celá debata končí čiže - ak sa ti dá a keď sa za normálnych okolností máš s tou babou o čom rozprávať, stretávaj sa s ňou radšej osobne...písať si cez net, je síce moderné a super, ale táto forma komunikácie zbytočne zabíja medziľudské vzťahy :/
Ide o to aké dlhé vety píše tvoja kamarátka aké dlhe vety píšeš ty. Ja osobne píšem minimálne 2-riadkové odpovede, keď už nemám čo viac. No keď už by si naozaj nevedel, tak tém je veľa. Ja osobne keď sa mi nijaka baba lúbila, alebo to bola jednoducho kamoška, tak som začal asi nijak "Dlho sme sa nevideli, čo si robila za posledné 3 dni?" Pokiaľ sa vie rozpísať tak by to bolo aspoň na 5 riadkov a od toho sa môžeš aj odraziť. Potom už to ide samo Povie ona, niečo dodáš, keď ti dojdu nápady tak spomenieš seba čo si robil, jaká to bola ohromná sranda a tak A keď už fakt nebudeš vedieť tak môžeš spomenúť napríklad "akurát jem pizzu, máš rada pizzu?" a potom ti povie že má rada pizzu, lebo každý má rád pizzu a ty sa môžeš spýtať niečo v tom zmysle "Ale hádam nie si závisla len od pizze? Čo takého zvyčajne jedávaš?" potom keď sa o tom pobavíte, čo by malo zabrať aspoň 20 minút, v prípade že budeš hovoriť aj o tom čo máš ty rád, potom môžeš takým istým štýlom prejsť na oblúbené hobby, jej oblúbenú hudbu, poprípade oblúbený štýl obliekania, aký typ chalana sa jej lúbi atď atď, je toho veľmi veľa. O týchto kravinkách mám s kamoškou zapísaných okolo 8000 správ na facebooku. Každá mala v priemere 4 riadky Tak sa snaž, dúfam že som poradil.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
(všetky vydumané závery poprosím mi sprostredkovať, zídu sa mi
To bude aj mne treba.
ponukni sa jej,ze jej napises domacu ulohu...ja by som ti odpisala