Mám veľkú chuť písať, no neviem o čom..........Nedokážem písať niečo otrepané, čo ľudí nebude zaujímať. Chcem aby sa ľuďom tlačili slzy do očí, aby sa báli a so zadržaným dychom čakali na koniec.
Vieš, to, čo opisuješ sa dá prirovnať aj k tomu, keď má niekto silnejšie vetry - reakcia je rovnaká. No asi chápem kam tým mieriš, ale z vlastnej skúsenosti viem, že na to si treba nájsť čas a čas je luxus, ktorý nemá každý.
no moja, keby si napísala niečo také, aké popisuješ, tak sa rovno môžeš zaradiť medzi pánov autorov...
ak si len niekto, kto sa zrazu rozhodol napísať niečo štýlové, aby za to dostal veľa hviezdičiek,tak ti dám radu-píš len vtedy, keď je o čom, tak to už pri písaní chodí.
Slzy do očí... zadržaný dych... to je ťažké, keď si vyberáš také kritéria. Ja som sa ich dávno vzdala. Vlastne ešte pred tým, než by som s nimi začala. Slzy a dychy, to si nechávam pre súkromie .
Ale pokiaľ naozaj chceš písať tak, tak je skoro úplne jedno, o čom - musíš to vedieť podať precítene a potom budeme možno plakať aj pri púti koníka za kariérou v LA.
tento problem mám stále prave v tejto chvíli píšem, ako inač horor (môj oblubený žáner) ale suhlasim s @bjecm2yngn8j2g8bf6yxp7mb9h ak chceš napísat niečo fakt dobré hod to na inu stránku ako je birdz.... prečo lebo tu ti nikto neprečíta dlhší príbeh, pokial nemá fanušikov do bludu alebo priatelov čo je neskutočná výhoda, mne nikto nehodnotí tak si ich hodnotím sam :/ inač ked nevieš čo písat rozmýšlaj čoaky žaner, horor? ducharina alebo nejaky slash, prostredie divadlo a mám to napíšem poviedku ako mi psychopat vtrhol do lóže v divadle a prestrelil lebku revolverom, ja to robím bud takto ale prv si čítam názvy poviedok (nie poviedku pretože mam tendenciu ukradnut autorovi fantáziu)
nakoľko dúfam, že mi naskákali fanúšikovia za moju tvorbu a nie za odveci komentáre vo fórach, vedz, že čítanosť sa sprvu dosahuje ťažko, ale keď vytrváš, časom si svojich ľudí nájdeš
a k téme... hocičo. Poviedka sa dá napísať i o radiátore (vlastná skúsenosť)
a buď kreatívna, nájdi si nejaký zážitok, pretvor ho stokrát inak a máš hneď tému a tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ako... písanie sa nedá naučiť, myslím si
koněc
ak si len niekto, kto sa zrazu rozhodol napísať niečo štýlové, aby za to dostal veľa hviezdičiek,tak ti dám radu-píš len vtedy, keď je o čom, tak to už pri písaní chodí.
Ale pokiaľ naozaj chceš písať tak, tak je skoro úplne jedno, o čom - musíš to vedieť podať precítene a potom budeme možno plakať aj pri púti koníka za kariérou v LA.
homosexualita, moslim, kurva , sex , láska, vztah, plač, boh , incest .
Popúlárne sú tiež príbehy Ako som prestala byť kurva a tak podobne....
Další spôsob je zavolať si sem vela reálnych kamošov, ktorí ťa svojimi komentmi budú do topiek pretlačovať.
a k téme... hocičo. Poviedka sa dá napísať i o radiátore (vlastná skúsenosť)
a buď kreatívna, nájdi si nejaký zážitok, pretvor ho stokrát inak a máš hneď tému a tak