O čom sa najčastejšie s niekým blízkym rozprávate? Aké sú vaše obľúbené témy, ktoré radi riešite, o ktorých radi diskutujete a dokážete s nimi stráviť veľa času?
Napr. hudba, hokej, šport ako taký, o iných ľuďoch, o móde, o tom čo ste robili a chcete...
No toto je otázka ktorú neznášam keď mi niekto položí keď som v "normálnej" spoločnosti alebo "aké sú tvoje hobby?"
Sa bojím odpovedať... lebo že ako ma ľudia potom budú vnímať.
Najdlhšie a najhlbšie debaty viem viesť... o sexe a o drogách jop. Možno aj o hudbe ale to si s tou osobou musíme v hudobnom vkuse rozumieť.
rada sa rozprávam s ľuďmi, ktorí majú čo-to precestované a tak, rada sa rozprávam o jazykoch, o životných skúsenostiach, zážitkoch, ale vlastne o takmer všetkom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Sa bojím odpovedať... lebo že ako ma ľudia potom budú vnímať.
Najdlhšie a najhlbšie debaty viem viesť... o sexe a o drogách jop. Možno aj o hudbe ale to si s tou osobou musíme v hudobnom vkuse rozumieť.
Poradie je nahodne
rada sa rozprávam s ľuďmi, ktorí majú čo-to precestované a tak, rada sa rozprávam o jazykoch, o životných skúsenostiach, zážitkoch, ale vlastne o takmer všetkom
A mojich depkách
najčastejšie sa jedna o život všeobecne, bežné aj komplikovanejšie problémy, sem tam o politike, o filmoch, hudbe a umení všeobecne a podobne ..
a moje oblubene temy su vesmír, psychológia, filozofia, vzťahy (láska) , technológie, hudba, sex, omamné látky .. hocičo zaujímavé rád analyzujem