V nasej skole je jedna baba,proste :33333....aj sme sa rozpravali,vsetko oki,ale nejak mi dochadzaju temy a este som sa nedostal k tomu najlepsiemu...no chapete...♥ ...soma si buchnuty O.o inak som pri vsetkych uplne chladny,ale pri tejto som ako bezzakon
to znamena, ze bud si do nej riadne zabuchnuty alebo je nudny clovek, s ktorym nie je ziadna rec..pripadne, ona nema zaujem, tak nerozvija konverzaciu
najlepsia rada: povec jej co citis, potom sa ti ulavi, a hned najdes kopu tem..proste mas v hlave tlak zo zamilovanosti
asize o tom, co s no chces robit. hovor jej, ze je krasna, ze pri inych taky namakko nie si a blabla to co tu si pisal...ved jej vyznaj lasku. preco by jej to mali tlmocit spoluziacky? ja by som takemu niecomu tiez nikdy neverila, kym by som to nepocula z ust toho dotycneho...
@method no však, máš k papagájom rozhodne bližší vzťah, súdiac aj podľa komentu tam, ale vidím, že toto nemáš pozreté » www.csfd.cz/film/269237-cro... tak ideš
btw u teba len tak hocičo asi nedostane 5*
@coleshepter len tie, pri ktorych si poviem ze...tak toto si kludne pozriem aj viac krat a je plno dobrych filmov ale take su ze...uz by sa mi ich druhy krat pozerat nechcelo tym davam 4
@method no mna ako udivuje že si napríklad how to train your dragon dal len 4*, ja som z toho bola unesená úplne
uži si to je to jeden z tých lepších, aspoň podľa mňa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
najlepsia rada: povec jej co citis, potom sa ti ulavi, a hned najdes kopu tem..proste mas v hlave tlak zo zamilovanosti
"Si moj Sen bez e" a ona odpovedala "Preco som cin?"
Tak som vedel ze to je ona!
S _ CK
ALL I NEED IS U
btw u teba len tak hocičo asi nedostane 5*
Oki, dik za tip, uz to stahujem
uži si to je to jeden z tých lepších, aspoň podľa mňa
Pokial nevies ake ma zaluby... no, aj to moze byt celkom vhodna tema.