ups teraz som si vsimla ze tam mam byt so ... a to tu stale niekoho buzerujem... no ja sa s tatinom rozpravam ale o nicom na dlhsie, s mamou tiez malo ale snazim sa, ked je nieco vazne tak idem za nou
ta... o hocičom, ale tak najnovšie, že na jakú vysokú školu pôjdem omg... a ptm tie mamkine otrepaniny typu: máš chalana? boa... si furt myslí, že mám dakoho aj keď nemám... tss... velmi si nerozumieme s rodičmi.
s otcom máme zvláštny vzťah, pohádame sa za hocijakú blbosť (vrieskame po sebe) a o pár minút na to sa už smejeme, celkovo sa s ním rozprávam viac ako s mamou...ja im stále iba hovorím, že aké sú na okolí namyslené baby...
ty si schizofrenička alebo monarcha keď o sebe hovoríš v množnom čísle?
snačím sa rozprávať ale s tatom neviem o čom-onn čaká celý netrpezlivý kedy budem mať fraajerku a ja neviem čo na to povdať.... no a mama tak to tazko najdeme sôplocnu temu pri ktorej si mozem otvorene povedaž svoj názor
ani moc nie.. občas sa mamina opýta dáku trápnu otázku ohľadom "mojeho frajera", ako ho nazýva ael tak inak len o dome aktuálne čo kde dať, kde to umiestniť, aké kúpiť.. a tak hej a čo bolo v škole...
s otcom sa nerozpráva m lebo nieje doma, a keď je tak väčšinou o nejakej babe alebo autá jak minule sme polemizovali či ich má madonna pravé alebo nie a s mamou čo ja viem tak s tou len o takých maličkostiach jakože čo bude variť a čo bolo v škole alebo potom o niekom inom
no najnovsie s mamčou o škole vedieme dlhéé diskusie.. ale aj o chalanoch .. .. a s tatom tiež tá škola.. a samozrejme vyjednavanie aby som mohla ísť von..
ja mám s rodičmi dosť odmeraný vzťah. Takže komunikujeme minimálne lebo aj tak ich skoro ani nevidím bud nie som doma ja alebo oni a ked sa stretneme a pustíme sa do rozhovoru tak sa to týka väčšinou len peňazí a toho, že nebývam cez víkendy doma takže nie moc zaujímavé diskusie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Ja nemám problém sa rozprávať o hocičom
a konkretne? historia, druha svetova, skola, sport...
ty si schizofrenička alebo monarcha keď o sebe hovoríš v množnom čísle?
snačím sa rozprávať ale s tatom neviem o čom-onn čaká celý netrpezlivý kedy budem mať fraajerku a ja neviem čo na to povdať.... no a mama tak to tazko najdeme sôplocnu temu pri ktorej si mozem otvorene povedaž svoj názor
najlepšie sa my rozpráva z tatovou mamou.
dojdem z vonku:de si bola s kym si bola co ste robili
dojde ona domov:uprac hento toto tamto ..atak