Nejake hrozne napinave detektivne sci-fi, to milujem
Alebo ze mam velmi trapny neprijemny zly sex s random znamymi..
A ked sa 10+ hodin denne venujem skole do zosalenia, tak v spanku odvadzam rovnice, zopakujem si ucivo, prepocitavam si veci a tak. To je velmi neprijemne a stresujuce, ale obcas pridem na nieco mudre
Často mávam násilné sny. Démoni, rusi, apokalypsa, strieľanie, súboje muž proti mužovi. Nič z toho však niesú nočné mory, práve naopak, je to akčné a zaujíma ma to
Samozrejme že sa mi snívajú aj normál sny, škola a ľudia, ale nie až tak často.
Posledný sen čo si pamätám bol z piatku: Štveral som sa po tyčkách a výbežkoch hore výťahovou šachtou, lebo výťah bol spadnutý dole, časť schodov bola zrútená a v budove policajti niekoho hľadali a vykopávali dvere na opustených bytoch.
Úplne hore na vrchu šachty bol malý podkrovný bunker, a bol tam kamarát zo základky, mal oblečený červený župan. Pri ohni kozubu pil Earl Grey a niečo si písal
Dlhodobo som si sny nepamätala. Posledný takmer rok, ak sa mi snívalo, boli to intenzívne nočné mory o práci. Posledný mesiac si opäť sny prevažne nepamätám.
Veľakrát si ani nepamätám, o čom sa mi vlastne snívalo, ale často som napr. späť na strednej, alebo idem do takého mesta hneď tuto za kopcom, ktoré reálne neexistuje, za niekym, možno z rodiny, neviem, ešte nikdy som za tou osobou nedošiel. Alebo ešte o vode, všade voda po kolená a vždy sa dejú nejaké random blbosti. Erotické sny nemávam nikdy.
mne sa strašne často sníva o opustených plavárňach a bazénoch so špinavou a studenou vodou a že sa topím a potom o panelákoch s rôzne pokrútenými schodiskami a výťahmi, ktoré padajú alebo sa zasekávajú a potom vyletia až hore nad strechu toho paneláku a zostanem visieť vysoko vo vzduchu a stojím na niečom labilnom a hrdzavom a potom zomriem alebo čo.
väčšinou sa mi sníva o známych s ktorými som bola v ten deň alebo som nad nimi rozmýšľala a vecami z toho dňa, a tie sny potom nedávajú zmysel, lebo sa to nejako dá dokopy v tom sne všetko. ale nedejú sa tam nejaké zlé veci. občas nejaký ten katastrofický sen, pred pár dňami sa mi napr. snívalo že bolo zemetrasenie a mala som sa rozlúčiť so všetkými na ktorých mi záleží lebo sme mali umrieť alebo čo ale najlepší sen za poslednú dobu aký som mala nedávno bol, že som sa dostala do minulosti spred 2 rokov a ostal mi z tejto doby len vyfotený film, na ktorom som sa snažila nájsť nejaký dôkaz že som z budúcnosti a to bolo mega
v poslednej dobe mam casto zle sny,zobudim sa s tym,ze prosim nech sa mi sniva nieco ine a pekne,idem dalej spat,ale ani si ich nejak nepamatam potom,aspon to
Vlaky. Neviem čím to je, ale vlaky sú suverénne najčastejší motív v mojich snoch, až mi to príde divné. Proste cestovanie vlakom, hľadanie niekoho vo vlaku, kupovanie lístkov na vlak, čakanie na vlak, havária vlaku, ocitnutie sa v nesprávnom vlaku, vystupovanie z vlaku.
Ak sa náhodou niekto v takýchto veciach vyzná, tak prosím dajte vedieť, rád by som vedel, čo sa mi podvedomie vlastne snaží povedať
Praca, vrazdy, mucenie atd. Vzdy nejako hororovo alebo inak hnusne a strasidelne ponate. Dnes som sa ale napr. topila v mojej oblubenej rieke, bolo to celkom prijemne
o smrti, o nekontrolovatelných strojoch a o ľuďoch čo ma buď nejako nepríjemne prekvapia alebo ich mám veľmi rád ... no čo .. pohyb v extrémoch vyzerá to tak
samé absurdnosti, častokrát úplne fucked-up veci, niekedy len také abstraktné "machuľe" či ako to nazvať, nemá to ani hlavu ani pätu, moje sny sú proste úplne nahovno
občas aj niečo príjemné, ale to ozaj len málokedy :/
Aj mne vlaky a presne to iste co pise kolega hore!A dalej s hradom na ktorom som sprevadzala,so skolou,ze mi davaju znamku na net a v momente ako si ju idem pozret sa zobudim a sniva sa mi casto aj ze bojujem alebo ze ma popravuju
Mne sa obcas zvykne snivat o zachodoch nechapem preco.
Inak sa mi snivaju vzdy hluposti doplnene nerealnymi situaciami
Posledny sen, co si pamatam, bol o tom, ako sa zrutilo kus od nas lietadlo, potom zrazu scena s detmi v druzine vonku, potom spat k lietadlu, kde moji spoluziaci z VS (okrem mna museli umyvat obete zruteneho lietadla a medzitym decko z druziny sa hralo s vnutornostami a kostami mrtveho... Ciste bizarnosti
posledne tyzdne o tom ako pisem v skole dolezite testy a ja bud zaspim, alebo spanikarim, alebo sa stratim cestou do skoly, alebo sa mi vypise pero alebo zabudnem pisat alebo hocico a zobudim sa uplne hotova ze som ten test nedala a ze sa idem past nuz nech uz je po tom...
vacsinou bezne situacie, napr. ako keby den pokracoval dalej. potom uchylnosti so znamymi aj neznamymi ludmi, semtam sa mi sniva o babke (zomrela 9 rokov dozadu, ale stale mi chyba). a cez skuskove alebo pred pisomkou je to len odvadzanie rovnic, grafy, diagramy, reakcie..
a napr. dneska sa mi snival strasne zly sen. bola som niekde v skole a bola som v tazkych depresiach, kricala som, plakala som a este k tomu som mala aj cele nohy krvave.. a nikto mi nechcel verit, ze nie som v poriadku a potrebujem pomoc
Moje sny nedavaju ziadnu logiku (presne ako moja existencia) a ked uz nejaku daju, tak sa mi sniva ako ma niekto nahana alebo stalkuje...alebo ako letim v lietadle a to spadne (jo, to sa mi sniva pravidelne)
Sny sa mi nikdy neopakujú. Vždy sú o nejakom príbehu. Častokrát sú také úžasné, že si zúfalo želám, aby to bola pravda. Sny, čo sa mi tak vryli do pamäte boli extrémne dlhé. A tu sú ako-tak skrátené:
Keď som mala asi sedem rokov, tak sa mi sníval sen jak som sa vozila na mojom starom červenom bicykli po lese pri chate, na ktorej sa zavreli všetky dvere a moja rodina vo vnútri a všade okolo mňa hady a ja som sa nemohla dostať do tej chaty.
Keď som bola ešte menšia, tak som mávala nočné mory s Baziliskom.
Potom keď som mala asi trinásť som bola na klzisku, ktoré bolo vypálené jak po meteorite a ja som tam jazdila na bruchu jak tučniaci z Madagaskaru po stenách.
A asi pred rokom som sa cítila jak Indiana Jones. Hľadala som opicu, ktorá mala strašnú hodnotu a mala som ju zachrániť predtým, než ju dostanú moji súperi. A potom som ju našla a ukradla motorku (bola som tam s niekým koho nepoznám), ktorou som išla po diaľnici a všetky autá tam havarovali, ale ja som to aj tak dokázala prejsť.
Pred mesiacom/dvoma som sa objavila medzi budovami, čo vyzerali jak Bratislavský hrad zo stredu a môj brat (aj keď žiadneho nemám) ovládal takého obrovského typického žltého smajlíka, ktorý mal zabiť všetkých v blízkosti. Lenže ten smajlík sa rozhodol, že zabije toho môjho brata, aby bol slobodný a zabíjal podľa vlastnej vôle. Ten smajlík dokázal lietať, takže to nebol problém. Tak ho zabil, potom zabil môjho učiteľa telesnej a geografie. Potom na chvíľu zmizol a asi päť žien (vrátane mojej matky) malo ísť na nejaké vyšetrenie a ja som sa tomu nejak vyhla a skončilo to.
Teraz pred dvoma/troma týždňami som zase bola niekde v Nemecku (všetci tam hovorili po nemecky a presne si pamätám ako to mesto vyzeralo, aj keď som v Nemecku nikdy nebola) som odtiaľ letela na stíhačke, v ktorej vyrábali pizzu (dostala som sa tam cez môjho vplyvného a samozrejme fiktívneho manžela, inak sa na tú stíhačku strašne dlho čaká), dokázala sa odrážať od zeme a ja som poprosila toho vodiča, či by ma nevyhodil na Slovensku, lebo inak to išlo niekam do Španielska. Potom som sa mala stretnúť s mojím mužom na Mestskej veži, kde ma zas začal niekto naháňať a on ma zachránil, ale vypukla tam nejaká slabšia vojna a pod Mestskou vežou bývala jeho mama, ktorú zastrelili nejakí imigranti, ktorí nám vtrhli do mesta. To bol asi najkrajší sen, aký som kedy 'prežila'.
A ešte jak som prestúpila do školy, kam by som v živote nešla.
A potom sa mi snívajú typické sny, keď niekam idem s kamoškou a vždy sa tam niečo dramatické udeje.
Je fajn sa takto podeliť o niečo pre mňa dôležité, čo sa asi nikomu nechce čítať.
viac krat sa mi niektore sny opakovali, preto som sa snazil posunut ich dej, miesto, objavit viac zo sna
inak vela sa v snoch bojim, strach z vysok, vela sa mi sniva v inej osobe ako ja, proste zijem v inom tele. Casto v zenskych pocitoch tapam, ako jej ublizuju. Dalsie sny su sex, bud nahodna, alebo kamaratka, spoluziacka, este sa mi nesnivalo s kolegynou z prace... Potom vela hororovych, kde ma nahanaju a chcu zabit. Vzdy som v strese, ked sa z takeho prebudim, lebo mam adrenalin a nechapem to. Potom ked som chodil s babou tak s nou vselijake. S kamaratmi. Moc si sny nepamatam, a malo sa mi pocas mesiaca sniva, ale najviac asi o laske a strachu a boji.
@ryu4@pendecha NIE STE SAMI! Takisto, vkuse vlaky a úplne mi to istou dobou vŕtalo v hlave stále. Vlaky proste, nestíham na vlak alebo sa prechádzam po vlaku alebo kupujem lístky na vlak ale vždy vždy sa tam cítim nepríjemne. Možno sme v minulom živote boli Židia prepravovaní vo vlakoch
A potom sa mi často opakujú sny s kolotočmi , tie radím v nepríjemnosti ešte pred vlaky , väčšinou z nejakého kolotoča vypadávam, som zle zaistená alebo okolo nich len chodím a v dave hľadám niečo čo som stratila.
Dosť často sa mi sníva o smrti, buď umriem ja, alebo niekto z mojich blízkych a je to veľmi nepríjemné Tiež sa mi často sníva o vlakoch, ale to si myslím, že z toho dôvodu, lebo nimi cestujem každý deň a neznášam vlaky! A potom sa mi sníva o tom ako ma niekto naháňa, ako utekám, ako sa skrývam... Zo všetkých snov mávam negatívne pocity. Ak sa niekto do tohto vyzná, kľudne mi to môžete objasniť
neviem prečo ale väčšinou sa mi sníva, že som exorcista
a významný sen? raz sa mi snívalo, že som vo svojom záhone ruží uvidela mrtvolu mne blízkeho človeka v krvi, to bolo tosť hororové pre mňa
keď som bola tínedžerka, strašne často sa mi snívalo, že šoférujem auto, väčšinou červené, a pritom ja vôbec šoférovať neviem a už len z predstavy, že by som mala sadnúť za volant sa mi točí hlava! často som pred niekym utekala, zachraňovala, ale snívalo sa mi aj o haváriách. niekto mi raz povedal, neviem, či to bola mamka, ale je dosť možné, že hej, že to znamená, že chcem svoj život riadiť po svojom a samostatne. odkedy som sa odsťahovala do Prešova, už sa mi nikdy o aute nesnívalo.
často sa mi sníva o chlapoch, o sexe, ale na to nepotrebujem snár
A často si sny nepamätám, lebo si dávam pred spaním bongo na dobrú noc a tráva ruší sny. a radšej nech je to tak.
Najhorší sen bol ten, v ktorom som musela zastreliť otca. a potom ten, kedy všetci moji najmilší boli na moste, na lávke medzi sadom Janka Kráľa pri pumpe a petržalským sídliskom, a ten most celý horel a ja som nikoho nemohla zachrániť. a potom tie, v ktorom mi vypadávajú zuby... a tak.
V poslednom čase, asi kvôli začiatku dospelosti, sa mi snívajú väčšinou len živé a prakticky reálne sny. Často o škole, rodine, záhrade, jedle a aj o prúseroch... Čo je zaujímavé, tak v poslednom čase dokážem v snoch premýšľať, čo som doteraz nevedel a dokonca si uvedomím v jednom bode, že je to sen a nie vždy sa po tomto zistení hneď prebudím...
Autobusy, škola, babka, zlodeji, a že ma chce niekto zabiť . Alebo les, sedím na lavičke a zvalí sa namna strom..............................no comment
Vacsinou sa mi sniva o tom co mam robit (v tom case ked spim) a ja som sa radsej na to vysrala a zadrichmala ...cize nie len ze zaspim (a nevyspim sa) ale stratim tym cas a vzdy po prebudeni si uvedomim ze som to vlastne nerobila a aj tak to musim spravit
Noo a okrem toho je to mix starej skoly, novej skoly a par ludi mimo toho ...a rodina pripadne.
bud nocne mory spojene s rodinnym prostredim (lol trauma), alebo ze cestujem. ale kazdy raz inym dopravnym prostriedkom. proste lietajuca elektricka, lavicka, ktora je zozadu pripevnena o nejake kolajnice, co ide lesom, vzducholode... rozmanite veci. minule som videla normalne pohladom z mojej postele, ako mi spolubyvajuca sedi v posteli a ze bolo uz nadranom.. a zobudila som sa, lebo som sa zlakla a dievca v posteli spi a je este tma
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Alebo ze mam velmi trapny neprijemny zly sex s random znamymi..
A ked sa 10+ hodin denne venujem skole do zosalenia, tak v spanku odvadzam rovnice, zopakujem si ucivo, prepocitavam si veci a tak. To je velmi neprijemne a stresujuce, ale obcas pridem na nieco mudre
Samozrejme že sa mi snívajú aj normál sny, škola a ľudia, ale nie až tak často.
Posledný sen čo si pamätám bol z piatku: Štveral som sa po tyčkách a výbežkoch hore výťahovou šachtou, lebo výťah bol spadnutý dole, časť schodov bola zrútená a v budove policajti niekoho hľadali a vykopávali dvere na opustených bytoch.
Úplne hore na vrchu šachty bol malý podkrovný bunker, a bol tam kamarát zo základky, mal oblečený červený župan. Pri ohni kozubu pil Earl Grey a niečo si písal
Ak sa náhodou niekto v takýchto veciach vyzná, tak prosím dajte vedieť, rád by som vedel, čo sa mi podvedomie vlastne snaží povedať
občas aj niečo príjemné, ale to ozaj len málokedy :/
Inak sa mi snivaju vzdy hluposti doplnene nerealnymi situaciami
Posledny sen, co si pamatam, bol o tom, ako sa zrutilo kus od nas lietadlo, potom zrazu scena s detmi v druzine vonku, potom spat k lietadlu, kde moji spoluziaci z VS (okrem mna museli umyvat obete zruteneho lietadla a medzitym decko z druziny sa hralo s vnutornostami a kostami mrtveho... Ciste bizarnosti
a napr. dneska sa mi snival strasne zly sen. bola som niekde v skole a bola som v tazkych depresiach, kricala som, plakala som a este k tomu som mala aj cele nohy krvave.. a nikto mi nechcel verit, ze nie som v poriadku a potrebujem pomoc
Keď som mala asi sedem rokov, tak sa mi sníval sen jak som sa vozila na mojom starom červenom bicykli po lese pri chate, na ktorej sa zavreli všetky dvere a moja rodina vo vnútri a všade okolo mňa hady a ja som sa nemohla dostať do tej chaty.
Keď som bola ešte menšia, tak som mávala nočné mory s Baziliskom.
Potom keď som mala asi trinásť som bola na klzisku, ktoré bolo vypálené jak po meteorite a ja som tam jazdila na bruchu jak tučniaci z Madagaskaru po stenách.
A asi pred rokom som sa cítila jak Indiana Jones. Hľadala som opicu, ktorá mala strašnú hodnotu a mala som ju zachrániť predtým, než ju dostanú moji súperi. A potom som ju našla a ukradla motorku (bola som tam s niekým koho nepoznám), ktorou som išla po diaľnici a všetky autá tam havarovali, ale ja som to aj tak dokázala prejsť.
Pred mesiacom/dvoma som sa objavila medzi budovami, čo vyzerali jak Bratislavský hrad zo stredu a môj brat (aj keď žiadneho nemám) ovládal takého obrovského typického žltého smajlíka, ktorý mal zabiť všetkých v blízkosti. Lenže ten smajlík sa rozhodol, že zabije toho môjho brata, aby bol slobodný a zabíjal podľa vlastnej vôle. Ten smajlík dokázal lietať, takže to nebol problém. Tak ho zabil, potom zabil môjho učiteľa telesnej a geografie. Potom na chvíľu zmizol a asi päť žien (vrátane mojej matky) malo ísť na nejaké vyšetrenie a ja som sa tomu nejak vyhla a skončilo to.
Teraz pred dvoma/troma týždňami som zase bola niekde v Nemecku (všetci tam hovorili po nemecky a presne si pamätám ako to mesto vyzeralo, aj keď som v Nemecku nikdy nebola) som odtiaľ letela na stíhačke, v ktorej vyrábali pizzu (dostala som sa tam cez môjho vplyvného a samozrejme fiktívneho manžela, inak sa na tú stíhačku strašne dlho čaká), dokázala sa odrážať od zeme a ja som poprosila toho vodiča, či by ma nevyhodil na Slovensku, lebo inak to išlo niekam do Španielska. Potom som sa mala stretnúť s mojím mužom na Mestskej veži, kde ma zas začal niekto naháňať a on ma zachránil, ale vypukla tam nejaká slabšia vojna a pod Mestskou vežou bývala jeho mama, ktorú zastrelili nejakí imigranti, ktorí nám vtrhli do mesta. To bol asi najkrajší sen, aký som kedy 'prežila'.
A ešte jak som prestúpila do školy, kam by som v živote nešla.
A potom sa mi snívajú typické sny, keď niekam idem s kamoškou a vždy sa tam niečo dramatické udeje.
Je fajn sa takto podeliť o niečo pre mňa dôležité, čo sa asi nikomu nechce čítať.
inak vela sa v snoch bojim, strach z vysok, vela sa mi sniva v inej osobe ako ja, proste zijem v inom tele. Casto v zenskych pocitoch tapam, ako jej ublizuju. Dalsie sny su sex, bud nahodna, alebo kamaratka, spoluziacka, este sa mi nesnivalo s kolegynou z prace... Potom vela hororovych, kde ma nahanaju a chcu zabit. Vzdy som v strese, ked sa z takeho prebudim, lebo mam adrenalin a nechapem to. Potom ked som chodil s babou tak s nou vselijake. S kamaratmi. Moc si sny nepamatam, a malo sa mi pocas mesiaca sniva, ale najviac asi o laske a strachu a boji.
A potom sa mi často opakujú sny s kolotočmi , tie radím v nepríjemnosti ešte pred vlaky , väčšinou z nejakého kolotoča vypadávam, som zle zaistená alebo okolo nich len chodím a v dave hľadám niečo čo som stratila.
a významný sen? raz sa mi snívalo, že som vo svojom záhone ruží uvidela mrtvolu mne blízkeho človeka v krvi, to bolo tosť hororové pre mňa
často sa mi sníva o chlapoch, o sexe, ale na to nepotrebujem snár
A často si sny nepamätám, lebo si dávam pred spaním bongo na dobrú noc a tráva ruší sny. a radšej nech je to tak.
Najhorší sen bol ten, v ktorom som musela zastreliť otca. a potom ten, kedy všetci moji najmilší boli na moste, na lávke medzi sadom Janka Kráľa pri pumpe a petržalským sídliskom, a ten most celý horel a ja som nikoho nemohla zachrániť. a potom tie, v ktorom mi vypadávajú zuby... a tak.
Noo a okrem toho je to mix starej skoly, novej skoly a par ludi mimo toho ...a rodina pripadne.