» cestaduse.wordpress.com/2012/07/11/o-du...
Mne osobne sa mi to prihodilo približne pred rokom aj ôsmymi mesiacmi a kôli tomu som sa rozišla s mojím priateľom na 8 mesiacov,no potom sme sa dali zas do kopy a je to ešte lepšie ako predtým(
Nie a pochybujem, že sa takéto niečo stane... som monista, takže neverím na existenciu duše... ale človek nikdy nevie, možno som už niekoho takého stretol, len môj spiritualistický "nos" je otupený smradom (krásnou vôňou z môjho uhla pohľadu) skepticizmu V každom prípade netreba zabúdať na Occamovu britvu a na pravdepodobnejšie vysvetlenia, ktoré sa núkajú
človek ktorý sa sústredí na nejakú časť seba alebo niečomu čomu sa priveľmi zaoberá jeho duša a myseľ sa tomu začne podrobovať a aj celá jeho bytosť,stačí len chcieť a povedať áno a všetky brány sa nám otvoria,treba sa len zamyslieť,akú som prešiel cestu v minulosti ,čo má sprevádzalo a aj cez tú bolesť cez ktorú som sa brodil,vediet pravdu prečo to tak bolo a čo mi to potom prinieslo....Ja som na to prišla a aj prichádzam postupom času na to akú úlohú hrám v tomto živote,vo svojej podobe k sebe a k ostatným ludom a neprestávam sa učiť,nikdy nepoviem že už chápem všetkému,stále sa túžim učiť,lebo taký je náš plán života...čím viac viem tým viac sa oslobodzujem a prajem to každému,nájst svoju podstatu a zmysel života tu,čas sa kráti...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
len ma to dostalo, kvoli tomu, ze on je taky, aky je..hmm