Určite radšej o sluch,predsalen nato su všelijaké zariadenia vdaka ktorým človek počuje a ked tak vam napisu co chcu atd. Je to podla mna ovela jednoduchsie zit s tým ako bez zraku.
mam dojem že sluch ako taký je pre nas akoby menej doležitý - sprostredkuje nam menej informacii ako zrak ktorý je predsa len vacsím ukazovatelom - a mame možnosť písat a tým spôsobom sa aspon čiastočne dorozumieť na "začiatku" v pripade že stratíme sluch. Ak by sme stratili zrak, ostáva nam spoliehať sa prakticky len na sluch, sme ovela viac limitovaný....hm..
tak bez sluchu sa este o seba celkom ok clovek postara ale bez zraku je to hardcore. Takisto vacsinu vnemov sa vnima zrakom, takze tam podla mna ani neni o com. Mozno jedine ak clovek je nejaky velmi nadseny hudobnik a zije len preto.
Podla mna je zásadný rozdiel v tom, že zrakom akoby vnímame praktické a racionálne veci a sluchom emocionálne, atď. Zrak je praktickejší ako sluch, ale nedokázal by som žiť celý život v tichu, nepočuť nikoho hlas, ani ten svoj...nehovoriac o tom, že by som prišiel o hudbu a o všetko možné. Život bez zraku je ťažký, ale život bez sluchu je krutý. Preto by som radšej žil bez zraku ako bez sluchu.
venujem sa hudbe ... avšak pre život je najdoležitejší zrak ( zo všetkých zmyslov a tento názor nikdy nezmením ) ... zraku by som sa nikdy nevedel vzdať ... jeho hodnota pre mňa je ,,nevyčíslitelná,,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
- To pretože sme vám amputovali ruky
A navyse radsej sa budem na vaginu pozerat, ako by som ju mal pocut mlaskat.
nehlasujem radšej, kedže neviem