mam problem s nacitanim windowsu nenacita mi ani len logo windowsu a myslim si ze je to v tom ze mam nelegalny windows a uz vyprsala doba a nic som s tym nerobila je to mozne tym
mam problem s nacitanim windowsu nenacita mi ani len logo windowsu a myslim si ze je to v tom ze mam nelegalny windows a uz vyprsala doba a nic som s tym nerobila je to mozne tym
Chcelo by to presnejsi popis co to robi. Co PRESNE sa ti este zobrazi? Vypisuje to nejake chyby? Robi to aspon nieco, alebo to pustis a je rovno cierna obrazovka? Mas tam aspon nieco? (nejake blikajuce znaky napriklad)
zapne sa nacita potom mi tam vypise ze som vypla pocitas obycajne len gombikom ked bol zapnuty vypise mi tam ze ci chcem spustit normalne bezne alebo stav nudze aj ked dam nejaku moznost tak sa mi zobrazi len jedna - pomlcka a ta stale blika a nic ine sa nedeje
napisem ti to presne lebo safe mode tam neni je to po cesky takze
Omlouvame sa za neprijemnosti ale system Windows nebyl uspesne spusten pravdepodobne z dovodu zmeny hardwaru alebo softweru.
Pokud pocitac neodpovída byl necekane restartovan nebo byl automaticky vypnut aby chranil soubory a zlozky muzete sa vratit k funkcnímu nastavení volbou poslední známa funkcní konfigurace.
Pokud bylo predchodzi spustení preruseno z dovodu vypadku napajení nebo vypinačem napajení nebo tlacitkom Reset nebo pokud je pricina neznama zvolte polozku Spustit system bezným sposobom:
Stav nouze
Stav nouze s praci v siti
stav nouze se systemem MS-DOS
Poslední známa funkční konfigurace
Spustit system bezným sposobom
ale ja som uz skusala vsetky moznosti a vzdy sa objavila iba ta blikajúca pomlcka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Omlouvame sa za neprijemnosti ale system Windows nebyl uspesne spusten pravdepodobne z dovodu zmeny hardwaru alebo softweru.
Pokud pocitac neodpovída byl necekane restartovan nebo byl automaticky vypnut aby chranil soubory a zlozky muzete sa vratit k funkcnímu nastavení volbou poslední známa funkcní konfigurace.
Pokud bylo predchodzi spustení preruseno z dovodu vypadku napajení nebo vypinačem napajení nebo tlacitkom Reset nebo pokud je pricina neznama zvolte polozku Spustit system bezným sposobom:
Stav nouze
Stav nouze s praci v siti
stav nouze se systemem MS-DOS
Poslední známa funkční konfigurace
Spustit system bezným sposobom
ale ja som uz skusala vsetky moznosti a vzdy sa objavila iba ta blikajúca pomlcka