ano, presne tak to je...jeden ma vsetko a ten druhy nema nic (sice sa hovori este, ze ten duhy nema nic, pretoze prilis velmi chce...ale no...nejak neverim)
podľa mňa má každý niečo..len niekto si to váži, a niekto nie...@5 presne,záleží od uhla pohľadu.... ale za každým víťazstvom sa skrývajú pády...len niekto ich ukazuje a nie... nikdy nemôžeme povedať o niekom,kto sa celý deň usmieva,že je šťastný a tak isto o niekom,kto je celý deň smutný,že je úplne na dne.... každý má niečo, len sa to musí naučiť vidieť...nedívať sa na veci vždy z tej čiernej stránky...každá minca má dve strany...a to hovorím z vlastnej skúsenosti musíme sa naučiť pozerať pri tom aj na iných,nielen na seba a bude to ok vo všetkom uvidíme niečo pekné
Stastie sa musime naucit hladat sami v sebe,a nezalezi na tom ci je z chudobnej rodiny,alebo z bohatej,ci si veriaci alebo nie,ak sa naucime mat radi sami seba,budu aj stastni ludia okolo nas.Treba sa naucit tento zivot zit naplno,prezivat dokonale kazdu radost ale aj bolest.Viem ze ked citate tieto riadky,pomyslite si ze aka som mudra,ale mala som potrebu to sem napisat,z vlastnej skusenosti o tom uz nieco viem.Aj ked to vela krat nie je lahke,ale ak sa k tomu clovek aspon trochu priblizi,tak si moze povedat na smrtelnej posteli,ze jeho zivot stal za to
a tak to stále zaleží od uhľa pohľadu, je jasne že nám sa nezdá, že nie čo máme. Lebo to čo máme berieme ako samozrejmosť... A aj tak každý strana má dve mince a človek je tvor sebecký tak si to nepripustí že nie čo má...
ja si myslim tiez ze ludia sa pozeraju len nato co nemaju a nie nato co maju.... to co maju si nevsimaju a pokial o to nepridu beru to ako samozrejmost....
narazuvzdornaa - zasa taka ku mne byt nemusis....mna tato otazka napadla a bol som zvedavy ake budu odpovede nato.... a ja neviem kolko ludi pise slova ako zmysel a zivot som tu totiz novy tak maj so mnou trpezlivost
ak by to bola pravda, tak si aj tak urobil zlú logickú úvahu. z toho vôbec nevyplýva, že zmyslom života je nešťastie, ale, že zmyslom života je žiť čo našťastnejšie, ako môžeme.
Myslím že väčšinou je to len alibistické zhodnotenie svojej situácie s cieľom nesnažiť sa hľadať problém v sebe, alebo niečo zmeniť.. Podľa mňa je to všetko len uhol pohľadu.. niekto kto má všetko nemusí mať vpodstate nič, a niekto kto nič nemá tak môže mať všetko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Je smutne ze niektori z nas su nestastni ale to neberie pravo byt stastni tym stastnym .
A my co sme sa nevedeli narodit musime si nejak poradit.
Koncim tu dnes vo versoch , vidime sa v nasich snoch.