Ja by som na tvojom mieste išla na farmáciu, síce neviem či sa to oplatí ale myslím že by ma to aspoň trocha bavilo. Choď na taký odbor ktorý ťa bude baviť
mam dve sestry vyštudované farmaceutičky.a tie presedeli cele 4roky len nad knihami, mastičkami a rastlinami.ale zmaturovali obidve na same 1 takže ten kto to berie zodpovedne nemá problém
o OA si myslím že tam chodí najviac ľudí a potom majú problém so zamestananím.a nikdy by som tam nešla ...k FL som sa vyjadrila, veterinu nemam rada lebo chodim na školu spojenu s VET a su same rozmaznane decka cestovný ruch by ma aj lákal,keby nesom zadaná a nechcem sa hneď po strednej usadiť a bilingválne preferujem najviac zo všetkého!aj som chcela ísť ale nevydarili sa prijímačkyx( ale neľutujem,na PaSA som nadmieru spokojna
a poradiť..hmm..musíš ty vedieť ktorý smer ťa láka ale z týchto možností tu by som ti teda najviac fandila na to bilingválne!(ale je to sakra ťažká škola,človek tam musí mať silnú vôlu) ale aj ten cestovný ruch by som odporučila
@laurikaaa áno, podobné som písala.. totiž fakt sa neviem rozhodnúť a cítim, čím viac krát to napíšem, tým bližšie som k rozhodnutiu.. ale ešte viac ma to zmiatne..
chodim na hotelku a som spokojny, mame dosť praxe takže predpokladám že po škole nebudeme mať až taký problém nájsť si prácu ako ostatní študenti z iných škôl, lebo všade chcú len prax
veta "cestovný ruch by ma aj lákal,keby nesom zadaná a nechcem sa hneď po strednej usadiť" by si zaslúžila nejakú cenu podľa mňa... bullshit of the year. a to je len január...
Ja idem za farmaceutickeho laboranta,pretože ma baví chémia a chcem pracovať v lekarni,podľa mňa tento odbor vždy bude mať uplatnenie...ja idem do Trnavy,kam chceš ísť študovať laboranta?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
o OA si myslím že tam chodí najviac ľudí a potom majú problém so zamestananím.a nikdy by som tam nešla ...k FL som sa vyjadrila, veterinu nemam rada lebo chodim na školu spojenu s VET a su same rozmaznane decka cestovný ruch by ma aj lákal,keby nesom zadaná a nechcem sa hneď po strednej usadiť a bilingválne preferujem najviac zo všetkého!aj som chcela ísť ale nevydarili sa prijímačkyx( ale neľutujem,na PaSA som nadmieru spokojna
a poradiť..hmm..musíš ty vedieť ktorý smer ťa láka ale z týchto možností tu by som ti teda najviac fandila na to bilingválne!(ale je to sakra ťažká škola,človek tam musí mať silnú vôlu) ale aj ten cestovný ruch by som odporučila
veta "cestovný ruch by ma aj lákal,keby nesom zadaná a nechcem sa hneď po strednej usadiť" by si zaslúžila nejakú cenu podľa mňa... bullshit of the year. a to je len január...