@chlorofyl ja mám pocit, že z tej školy musia vychádzať s nevyliečiteľnými vadami, ja mám pocit, že už teraz študujem, aby som si zarobil na psychiatrickú liečbu, keď tú školu vyjdem
@chlorofyl neviem či si postrehol, ale na facebooku založili stránku priznania študentov OA hrobákova, existovala 2 dni, za tie 2 dni tam bolo cez 100 priznaní a po 2 dňoch bola stránka zmazaná z Facebooku. čisté 1984 od Orwella hentá škola . študenti si dovolili niekam napísať svoj názor a vyjadriť sa, tak preč s tým
@chlorofyl
investície do renomé školy v porovnaní s investíciami do vzdelávania sú myslím dosť očividné
Na oslavu 45. výročia školy si prenajali na Hodžku rakúske centrum čo je na zastávke a zavolali tam spievať neviem jakých oných... za tie prachy by bola celá učebňa nová, keď nie dve
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
investície do renomé školy v porovnaní s investíciami do vzdelávania sú myslím dosť očividné
Na oslavu 45. výročia školy si prenajali na Hodžku rakúske centrum čo je na zastávke a zavolali tam spievať neviem jakých oných... za tie prachy by bola celá učebňa nová, keď nie dve
hej, mali sme rpednášku od triednej a podpisovali sme oznámenie o trestnom oznámení, skoro som zomrel